Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SR帝皇萬能俠報價區

現貨都貴唔過訂價10餅. {:1_237:}
雞旺多間都係四魚六尾至七尾
話時話今日好多唔同玩具返左,自己中左SP帝皇/山口式反斗奇兵翠斯/SHF拉打ZX,奈何未出糧,
有限財力下,只買著帝皇先:$
7140日圓,唔駛五舊都ok lar
回復 18# moktaimo
可惜唔係個個好似你咁諗, 而係點都要全港最賤最平, 兼唔可以在短時間內有更便先肯出手買, 佢地要最最最便先叫正常價
玩具街入手
四魚三蟹找一銀
ccarlospo1 發表於 28-11-2013 06:12 PM

今天己入手。
SSP Ching X - 穿梭機價 + 80毛
我見穿梭机減一雞.........................
小弟噚晚去到SSP蒸粉, 都未見到帝皇, 就聽到個店員同收銀阿姐講: 訂貨攞晒, 冇現貨喇! 小弟跟手轉場去MK, 最後喺國寶買咗, 日版四魚七雞減轉乘優惠, 有買貴冇買錯嘛~~
小弟噚晚去到SSP蒸粉, 都未見到帝皇, 就聽到個店員同收銀阿姐講: 訂貨攞晒, 冇現貨喇! 小弟跟手轉場去 ...
半田健人_555 發表於 30-11-2013 09:47 AM

我尋晚都去SSP 米青, 剛好見到有人買o左最後一隻現貨, 其他全部留俾訂客
國寶賣四魚七雞減二雞?, 你係咪想講四魚七草呀?
頭像被屏蔽
次次SR都會插一插
中咁多次伏後真係唔會趕住去....
有時間先行去揾都未遲
我尋晚都去SSP 米青, 剛好見到有人買o左最後一隻現貨, 其他全部留俾訂客
國寶賣四魚七雞減二雞?, 你係咪 ...
kinis 發表於 30-11-2013 10:00 AM

sorry師兄, 手文之誤, 係四魚七蟹減兩雞先啱, 多謝提點~~
昨晚雖然想在 國寶 買, 但未看到標價, 以為沒現貨, 所以無問 , 反而 尋仇堡 對面那間日本代購的店舖 ...
mythsgod 發表於 30-11-2013 10:16 AM

小弟都見到角落舖有盒放喺櫥窗, 不過唔知點解有兩個價
小弟都見到角落舖有盒放喺櫥窗, 不過唔知點解有兩個價
半田健人_555 發表於 30-11-2013 03:07 PM

兩個價應該係日版和行版價錢。
頭像被屏蔽