Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fllaga

[詢問] 小弟12吋新手一名想入Hottoys隻DX10 T800, ching們不如入嚟指教下

好多人話DX10唔似,但我就ok喎,而且重幾鍾意,
最正就係套真皮衫褲,唔似人造皮咁易老化
跳跳虎 發表於 25-11-2013 06:28 PM

原來師兄都留意到DX13用返膠衫褲,唔知係咪要做戰損關係。
DX10其實而家好抵買,用料又靚又足,係對眼差少少,但最緊要係而家仲未被炒起先係重點,遲吓先再入手DX13互換組件玩其他型態都仲得:71:
師兄,我買咗Dx10, 但頭雕真係啲,所以我bid個戰損頭加皮褸,組出來效果都幾好!
師兄,我買咗Dx10, 但頭雕真係啲,所以我bid個戰損頭加皮褸,組出來效果都幾好!
roywong 發表於 25-11-2013 07:11 PM

post some pics here for us , thanks

回復 14# sunnyfatb

二星期前,追番隻二手,唔洗13魚
仲要勁新凈
不過dx13真係正好多。
ching你就好啦, 好價入手:42:
回復 20# fllaga

慢慢搵, $1500 左右應該可以買到全新~
就算開過啡盒都無所以, 至少佢有Check過, 你交收時又可以Check~
未開過盒反而返到屋企有問題就企o係度...

回復 20# fllaga

之前一直覺得10對眼,係差的的,所以冇入,
但上下一亞苦,
見到個價ok,而且10夠多配件,又有火神炮,就入隻玩下
不過呢隻會長期帶超display:35:

同kim大一樣,建議ching搵二手,因多數可check貨。
如果二手ge話check嗰時有冇d咩特別野要注意??thz
回復 19# E神
本人都係鐘意全新多啲!一向都唔鐘意二手!鐘意自己開苞!!
剛上一上 啊苦 望一望, 不是 DX 果隻 T800 , 仲值錢過 DX10 {:1_203:}