Toysdaily 玩具日報

查看: 6719|回復: 24

[詢問] 小弟12吋新手一名想入Hottoys隻DX10 T800, ching們不如入嚟指教下

係咁ge, 小弟一直都係州長fans, 一直都想入隻T800. 自己就快生日, 想襯呢個機會(藉口:36:)入手DX10. 最近周圍去睇同問價, 見到有人賣!$*)(開過), YAHOO全新!%))左右. 想問下ching們點睇, 或者指點一下細佬都好呀!! 謝謝!!:64:
買埋dx13咁就完美組合!
如果為頭dx-10唔值得買,因為唔似
如果為裝既,不如買散件
頭像被屏蔽
小弟是洲長 fans ,所以見到 舊 T2 T800 一出就即訂,DX10 就真無必要入手,反而 欄面DX 就值得買
回復 1# fllaga

1.坑箱膠紙未曾撕掉 100%全新.
2.如果DX10是開箱的,是有機會100%全新或display後放回盒中當全新賣,唯有look 下皮衫和褲有無太多摺痕,
比多d都要諗隻dx13返黎..唔會買錯...dx10而家買好易後悔..
樓主係唔係鍾意 T800 黑超look 多D?
如果唔係應該入 DX13 BD版
DX13最似
技術最新
要戰損才系終結者
有本事重油嘅話DX10抵到爛,講雕模其實唔畀DX13差
13雖然紋理好似細緻啲,但其實又多過頭,如果以T2計反而係老咗少少.
最緊要DX13貴丫嘛~但如果唔識油就無得揀,一定DX13

絕無PS修飾過的幾張圖, 師兄自己考慮吧~
我就好鍾意DX10^^

Dx10而家yahoo價都千五至千七…我係你就比多少少錢買dx13....{:1_233:}
多謝ching們ge意見!!:64: 小弟都有考慮過dx13, 但始終血淋淋咁好似唔太好睇(個人意見only,ching們請原諒{:1_206:}),而且資金有限:44:
如果千五左右入2手o唔ok? 收2手有D咩野要注意?? 希望ching們再指教一下,多謝:64:
其實可以叫佢降吓價!我都係剛追1650一隻全新!牛七差唔多可以一定有隻新啦!
好多人話DX10唔似,但我就ok喎,而且重幾鍾意:D,
最正就係套真皮衫褲,唔似人造皮咁易老化:71: