Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 老餅最愛: 1970~1990年間的 機械人合金 和 動畫放送時間(更新小量冷門嘢)

Ray文兄可以按圖補購出報告啊~~~~~~~
gazza1211 發表於 27-11-2013 11:41 PM

GAZZA兄, 我邊有咁既本事吖.............你出就差唔多...........:71:
GAZZA兄, 我邊有咁既本事吖.............你出就差唔多...........
ray文 發表於 28-11-2013 03:13 PM

已經從日本 阿嫲傻 敗了一件回來:shy:。。。。。。。。。未出的最期待是合金魂Trider G7。。。。。。將出的Evolution光速電神如果不太膠而價錢跌一點的話,也可能會買。。。。。。。 CM磁石巴拉達本來有點興趣,因軟膠蟹,免了。。。。。高迪安這個角色很喜歡,但CM的size太大加上後追太貴,只有等笨大。。。。。。神勇飛鷹俠幾款EX嘢、Macross的一條輝/福卡機、Half-Eye的超獸Nova/ Cybaster/ 黑神等等,唯有等發達再換大屋才買。
原來是gazza1211兄自家製作,辛苦了!期待全部合金魂化呢!
已經從日本 阿嫲傻 敗了一件回來。。。。。。。。。未出的最期待是合金魂Trider G7。 ...
gazza1211 發表於 28-11-2013 06:10 PM

你唔洗發達都得啦............你得既...........:71: