Toysdaily 玩具日報

Jor-El Y拍有蝕單...

攞左貨,我覺得頭雕算係近期貨同板非常接近既一隻,小人訂頭雕做得好,多人訂既頭雕反而做得唔似…
小志強 發表於 17-11-2013 08:22 PM

師兄, 請問頭雕今次有無額頭發光問題呢? 我見網上有人中佐.
一句講哂, 炒家炒燶左囉:58:
師兄, 請問頭雕今次有無額頭發光問題呢? 我見網上有人中佐.
audiokids 發表於 17-11-2013 09:13 PM

我果隻冇問題,額頭影相見有小小紅,不過我接受,其他冇問題。
今次哩隻頭雕對辦,完全表達到戲入面慈父既樣
再加埋比想像中早派貨,絕對係喜出望外

另外同意有師兄講頭雕好重要,而我認為服飾亦係重要一環
所以今次隻jor el真係好高水準

至於ironman,隻隻都係成套甲無得拆或唔跟頭雕真係好悶
如果hottoys可以出到好似聖衣神話咁成套甲可以除同著上身(或少少換件)就貴一貴都買
頭像被屏蔽

Agreed! 炒家入得太多貨.
我估炒唔起原因...
- 配角, 出場唔多
- 套戲其實唔太好睇
- 玩家屋企再冇咁多地方放呢d配角 figure
- 服飾有d娘, 如用個頭雕出佢n年前套帝國x雄一定仲好賣
最近太多款出,玩家銀彈有限冇下下追
D人當初訂黎博炒,而家炒唔起想散貨(賣走張單)

以前 mark v就係一 ...
tony2013 發表於 17-11-2013 02:31 AM

師兄,想問隻ironman mark V HT 開訂幾錢?後又跌了多少?
workshop 之前又是訂多少?
隻spiderman 都炒唔起, 現在好似與訂價差唔多
回復 19# wayinc

所以我都有d 1516...
無錯論頭雕同服飾都係高水準之作~~
但係銀彈同空間既大前提下.......
理性話比自己聽要嚴選............
回復 23# bin

workshop 之前8牛訂
有好多師兄們只入IRON MAN 系列, 因為當佢係一隻機械人咁玩...
而我知有D師兄同我一樣, 係喜歡果套電影, 喜愛果個角色 或 演員而入,
所以大家買Figure o既出發點唔同...
我自己由Gladiator開始就好喜歡羅素高爾, 所以見到頭雕咁似, 一出即訂!!
鍾意羅素, 鍾意JOR-EL就入啦~ 呢隻非常正!!
回復  bin

tony2013 發表於 22-11-2013 11:42 AM

8牛{:1_236:}
有好多師兄們只入IRON MAN 系列, 因為當佢係一隻機械人咁玩...
而我知有D師兄同我一樣, 係喜歡果套電影, 喜 ...
kimlam 發表於 22-11-2013 01:22 PM

我同師兄你出發點一樣,其實用iron man去比已經有問題,
再講咩出場時間少,配角閒角之類更加顯得大家觀念唔同。
我就同師兄一樣玩「人」多,嚴選下訂哂MoS三隻,
反而iron man呢堆機械人至今都只係訂咗愛國者。
我d ironman 都好多, 諗緊好唔好放隻 midas 出去, 換返差唔多 3 隻炒唔起既返黎... 如 amazing spiderman....
回復  bin

tony2013 發表於 22-11-2013 11:42 AM

thanks 師兄, 你指workshop 8 魚訂? 總價呢? 另外知不知Mark V如當年直接在HT訂, 總價多少? 只是想知跌價多少? thanks{:1_235:}