Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: drexler22

[詢問] 想請教關於 12" Black

好老實black同影月我唔會買土炮
d人話m記易爛.......的確舊款係好易......
但新出好多都冇聽過話自爆........我隻black都未......影月可以買ver1.5
土炮係平......但你地又可以話佢唔會爆同爛?連佢用咩body都唔知都夠膽買?
玩開m記既都係玩動漫野多
要玩真人樣玩ht
不過ht真係好悶.......不停反碌再反碌.......
m記起碼乜都出一餐........多元化........
兩間各有各好.......
black係m記.....到依家都冇爛.......
戰皇係土炮.....才就買戰損會好d......
lcm44bb 發表於 6-11-2013 10:27 PM

土炮 black, 個頭沒有黃紋。
小弟都有買M記既black & shadow moon;不過,shf既玩性高D,相反12"都係留返嚟做display. 一張shf既相比ching一個參考!
樓主等一等...相信不久的將來H記會出12吋Black...現在M記Black價錢很貴千萬不要入手......:71:
不出十年, 應該會出新版.
不過你係要洗錢的話, 入番m記啦, 佢個型真係好black!
樓主等一等...相信不久的將來H記會出12吋Black...現在M記Black價錢很貴千萬不要入手......
iWatch 發表於 7-11-2013 01:21 AM

H 記應該無版權, 亦唔志在

EB出1/4, 還有點可能。