Toysdaily 玩具日報

查看: 5109|回復: 10

[玩具資訊] Pacific Play Imaginative Rim Super Alloy Collectible Figure Coming Soon in 2014

border=0 /> Pacific Rim
Super Alloy Collectible Figure
Coming Soon in 2014
堅定流呀!ironman都未出哂!到2014都過左火啦!
堅定流呀!ironman都未出哂!到2014都過左火啦!
toys1333 發表於 5-11-2013 12:45 AM

這家公司總是show新貨, 但舊貨遲遲不出. 信不過
出咗貨先啦 x369 :53:
比3A 出好過。。
成日有新project, 但就一件完成品都未出到(IM條line, 唔計次貨果d), 收訂又大大口, 請問PI究竟想點? 與其不斷開新line, 還不如好好完成當前產品, 除非只係諗住割禾青, 咁落左訂o既Ching就{:1_229:}
講極都冇料到..................
估唔到佢會出Pacific Rim,不過好怕佢只係得個講字
或者某次展覽會好霸氣咁show好多部Jaeger出黎,但N年後都未出貨
Let's wait and see.
呢個品牌我諗只會豪左一次做白老鼠
就係3牛1魚訂了隻唔知出左還是未出到嘅乜7
如果佢出幾個月公佈, 我都仲有興趣, 不過已經買了NECA的, 基本上儲埋下一set都足夠. 除非是12吋size的版本, 否則6吋的就唔會入了. (18吋又已經有NECA)
另外就係出得有幾仔細. ironman裝甲都仲叫到簡單, 但pacific rim機構人結構就好精密的. 當然最終都要睇幾錢, 如果又係$800一隻6吋size就唔會考慮了. (NECA都只係$120左右一隻)