Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 魂會場限定 ex聖衣神話 獅子座 艾奧尼 oce版

我反而覺得黃金OCE會出晒12隻,但可能要用比較長既時間。
前一代神話都只係出五小強OCE,未出過黃金 OCE。
今次EX用獅子開始左黃金OCE + 星矢OCE開始左五小強呢條新LINE,好大機會會出盡佢。
回復 56# mythsgod

啱啱經過尋仇堡,見到有個講國語0既阿叔好緊張咁攞貨,個肥仔店員重講要收24隻錢先,如果佢賣13魚8草快貨,賺到佢笑啦,重點會減價
不過唔知個大叔有冇睇到同場賣8魚2草呢
我反而覺得黃金OCE會出晒12隻,但可能要用比較長既時間。
前一代神話都只係出五小強OCE,未出過黃金 OCE。 ...
samuel2 發表於 7-11-2013 02:16 PM

其實有出過黃金OCE...
不過就係胸像...
回復 78# 小堅

胸像算係副產品,唔可以當正式出過黃金OCE。
今次OCE以獅子開頭 + 未來白羊同天蠍主要係試探市場水溫。
如果反應好笨大一定會出晒12隻,反正只係改色,模不用改 :43:
回復  小堅

胸像算係副產品,唔可以當正式出過黃金OCE。
今次OCE以獅子開頭 + 未來白羊同天蠍主要係試 ...
samuel2 發表於 7-11-2013 02:29 PM

其實好多人想佢再版,多過佢改色再出...
改色係靚D,但同正常既唔夾...
如果再版,之前遲入坑既師兄又可以正常價入返...
唔好畀D炒家炒起晒個價...

P.S. 我等緊下年隻雙子再版...

回復 80# 小堅

我都係後追既一份子,哈哈。:he:
依家好努力咁等緊再販,頭6隻黃金都仲未買。
不過雙子下年好大機會再販,希望獅子處女同天蠍都快啲。

OCE呢條LINE我都開左,所以當然想佢出晒12金。
師兄 別忘記有 game 特典 這途徑, 而且除了 魂展, 還可以有其他 大型展覽/週年紀念 作藉口, 再加上師兄 ...
mythsgod 發表於 7-11-2013 01:23 PM

Game 要好耐至一隻, 唔靠魂限很難的原因, 唔係展覧唔夠多,

而係特別展品通常係半新不舊的改色版, 或改頭版。

例如可以出 女神oce,  史昂黃金白羊,   遲d Omega 改色, CG改色版都唔奇。
回復  小堅

我都係後追既一份子,哈哈。
依家好努力咁等緊再販,頭6隻黃金都仲未買。
不過雙子下 ...
samuel2 發表於 7-11-2013 02:50 PM

我齊晒,不過想平平地入多隻雙子...
唔知再版有冇野改...
之前隻射手再版個頭盔變返金色,而唔係初版既銀色...
開埋OCE...
你要儲24隻...
:he:
唔知再版有冇野改...
之前隻射手再版個頭盔變返金色,而唔係初版 ...
小堅 發表於 7-11-2013 02:53 PM

加教皇袍

………………………………………………………………
唔知再版有冇野改...
之前隻射手再版個頭盔變返金色,而唔係初版 ...
小堅 發表於 7-11-2013 02:53 PM

洗濕左個頭無計,之前死忍住唔買EX。
但到最後都忍唔住 :80:
加教皇袍

………………………………………………………………
mushroom 發表於 7-11-2013 02:55 PM

如果係就正啦...
:handshake:
但到最後都忍唔住
samuel2 發表於 7-11-2013 03:01 PM

我忍到, 只係依家至入第一隻oce
但到最後都忍唔住
samuel2 發表於 7-11-2013 03:01 PM

見師兄頭像隻MJ...
後追應該冇難道既...
不過都係等再版...
但到最後都忍唔住

入得好呀............支持你...........:71:
如果係就正啦...
小堅 發表於 7-11-2013 03:05 PM

只需要有12盒 ex 盒的 一角, 再加980元就可換購  教皇套裝