Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 聖衣神話EX 冥雙子贼船開訂

啱啱去左訂,真係好搞笑。
佢連訂嗰張紙都未放入個File度我就同佢訂,佢夠膽死同我講未知到時有無貨,已經講定可能會退訂。
我咪同佢講乜咁搞笑,啱啱開訂咁快就知未有貨,咁你又開訂,佢話要睇日本俾唔俾到,我唯有一笑置之。

訂左既師兄要有心理準備。:help:

另外見到呢隻船都有開訂雅典娜日版,價錢十一條魚五隻蟹。
頭像被屏蔽
賊船 雅典娜 是幾天前開訂的, 我看到那個水魚價, 差點笑了出來 , 倒是想不到會開 冥衣雙子 這個比較合 ...
mythsgod 發表於 4-11-2013 07:18 PM

師兄所言甚是,我只係見佢價錢合理先去訂一訂,當買個保險。
頭像被屏蔽
回復 19# mythsgod

又要排隊?唔好啦掛。
訂咩鬼呀,仲搶訂? 醒下啦
我試過訂10週年星矢及子龍神聖衣,但賊船比唔到貨!!
訂咩鬼呀,仲搶訂? 醒下啦
beckham 發表於 4-11-2013 09:08 PM

訂野啫,師兄唔駛咁大反應嘛?
問過姑仔,話一定會開 時間日期全部未定
灣仔數字場有開 行版 9魚找 1
阿苦 日版 10魚8草
信鵝 臣話 9魚 ...
C-tong 發表於 4-11-2013 05:02 PM

你講個間信和1樓似格仔鋪多過訂野,見師兄你成日提仲未收到貨都可以BAD LIST

回復 24# kevin629

呢間野絕對可以bad list ,今日2點幾行過再問佢,佢都係話呢一兩日會到貸,到我走咗返屋企途中,條女就打嚟話攞得 我問佢 "頭先問又話冇,一走你就話攞得,玩我呀? 貸貴都唔緊要,但要比人遲咁多" 佢咪話坐枱條女新嚟,乜都唔知,自己又打份工,要問就問老細,老細又唔喺香港一大堆值口出嚟........
之前見又排隊,又要搶訂....冇時間先上阿苦 bid,到比錢都心知不妙..不過都算.但估唔到會咁遲,自己之後喺hlj訂嗰隻都玩咗成個禮拜啦.....問親佢都話日本未寄.經呢次之後發誓以後都唔去呢間野訂任何野
賊船我都有落訂.都知佢作風....不過見個價都幾靚.咁啱行過多口問佢又話啱啱開訂紙都未貼出嚟.本住自己應該喺頭幾個0既心態落訂囉:42:
就算冇貨比,起碼可以攞返訂.問"臣話"佢咩都唔得 ..........
賊船有冇貨比...隨緣吧
總好過去 "臣話" 訂 {:1_208:}

( 純粹個人意見,不喜勿插 )
賊船賊船,有名你叫,願者上釣好了
回復  kevin629

呢間野絕對可以bad list ,今日2點幾行過再問佢,佢都係話呢一兩日會到貸,到我走&# ...
C-tong 發表於 4-11-2013 10:31 PM

你講個間神話本想訂MB 會埸EXIA ,不過佢話要收全訂先要!(%)
諗下諗下都係等下現貨,好彩上黎睇到師兄報告......:(
勿上錯賊船~~~~~~~~~~~~~

回復 27# kevin629

間野喺fb有講 "首批exia已抵本店,已收通知訂客可取貨,由於有少量客人電話冇人接會先安排給之後的訂客,如未收到電話通知,下一批貨大概週二,三抵達及暫無現貨發售" 佢有冇打.又有邊個知呀.....不過見佢好似有好多貨......唔通真係有咁多人搵佢訂?
首先冥衣雙子同天秤一樣都係八千日圓(未連稅), 行貨如果唔駛食死貨, 應該賣街平過天秤.
賊船個價真係非常吸引, 但有無貨俾真係成問題 ! 個人認為等出咗先都未遲,不要急於預訂先, 始終冥衣不及黃金多人要.