Toysdaily 玩具日報

查看: 25047|回復: 140

[新品消息] 聖衣神話EX 冥雙子贼船開訂

贼船開訂 日版 7魚找1
賊船信唔過...
<完>
回復 2# 小堅

點解點解講下D秘密來聽聽
我淨係知道佢賣野一般比較貴D
我睇定D先訂
個價ok但間店..............:(
回復  小堅

點解點解講下D秘密來聽聽
我淨係知道佢賣野一般比較貴D
我睇定D先訂
zz晴天 發表於 4-11-2013 03:20 PM

其實係TD打賊船應該有好多關於佢既事...
間野真係唔得, 訂過你就知,街有貨幾日先收到CALL...我之前剛剛的GX62,同MP17,18都係佢到訂(當時係一次過),九龍轉香港&#25886;要比CASH唔可以簽咭,唯一賣點無埋...(訂當時未有香港店)
同天秤差5多yen價,但做倒7魚找1{:1_222:}
不過賊船算吧啦
訂人馬已中過招
買現貨仲要先俾爛盒你
賊船信唔過...x2 {:2_295:}
其他鋪咩價到呀&#8943;
賊船...................阿爸教落千祈唔好上:$
問過姑仔,話一定會開 時間日期全部未定
灣仔數字場有開 行版 9魚找 1
阿苦 日版 10魚8草
信鵝 臣話 9魚4草 ( 呢間野我訂&#21655;日版天秤到今日都未比到貨我,問佢就話日版未寄貨,佢都唔想喎)
黑色的  i瘋    同  金色的  i瘋
黑色的  撒卡 同  金色的  撒卡
就睇開訂價走勢(唔計賊船因素),撒卡做冥鬥士果然係被唾棄?
未試過係賊船訂有貨比, 仲衰就係, 有現貨賣都吾比貨你, 仲要特登出去&#25886;返訂, SALES D樣, 衰過年初4, 態度差過印度阿差, 退訂時就甘掉返D錢係台面, 好似你欠佢甘
賊船我都試過, 識開訂唔識比貨, 到周圍都返左1-2個星期, 都可以話仲未有貨, 直到有d貨價錢跌破新低點, 就會識 call 你有貨到, 唔好彩件貨好賣出面炒緊, 就只有繼續等等等, 我唔敢講 孤仔, 精粉, 頑皮, 國寶 一定係好店, 但賊船就必定係劣店.