Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: DSEMI

[玩具報告] 千值練RIOBOT Z.O.E Jehuty

今日見到有人話隻野變唔到形, 極失望
我真係得啖笑
riobot 我也大部份也有入,主要是他的良好上色qc 及after services. 希望千值練可保持水準。
iannt2011 發表於 3-11-2013 04:00 PM

我未試過聯系售後,不過聽個F講換SAD件好有效率.
大陸代工廠好似係深圳定東莞..

今日見到有人話隻野變唔到形, 極失望
我真係得啖笑
luciferdark 發表於 3-11-2013 04:06 PM

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈你點解唔問下佢想變成啲乜?
飛機定雀仔?:x
我未試過聯系售後,不過聽個F講換SAD件好有效率.
大陸代工廠好似係深圳定東莞..

哈哈哈哈哈哈哈哈 ...
DSEMI 發表於 3-11-2013 04:26 PM

佢條友再講落去, 我都變埋低能點算...
自己都有追開山口ZOE...真糸呢隻正到無得頂~希望出佢宿敵阿奴比C時會有更多驚喜~
系瑞記先甘cheap. 冇after services
三隻版本 (壽屋,RIOBOT,山口式)...
山口式真是差好遠...完全唔啱比例...
肥仔版 :77:
未買, 但大大報告好正, 對未買既玩家非常之毒!:59:
自己都有追開山口ZOE...真糸呢隻正到無得頂~希望出佢宿敵阿奴比C時會有更多驚喜~
rockyou00 發表於 3-11-2013 04:36 PM

其實山口ZOE已經算系山口入面出得幾好噶LINE
不過我一直唔多中意山口噶材質同關節
以前買過盒111同113,舊年朋友生日送佐比人..
Beautiful shots and great toy report. Support! :71: