Toysdaily 玩具日報

一個好現實遲早要面對既問題... 大家諗住幾時會 "停"?

覺得自己好似吸毒咁.,........
只入自己愛的∼
For me>> Ironman、Batman、Jordan(Bulls)、厳選Avengers。最近訂左Robocap。

否則要好似迫地鉄甘放真係太可惜la.......
曾經乜都訂, 現在只買super hero,
1年出十幾隻super heroES , 唔嚴選, 我真係唔得.
想問師兄們一個問題, 如你地把抽中的中古 midas 放出去 (收返3牛左右), 如第日隻 midas 跌返到原價1牛8, 你地會會再入返?
想問師兄們一個問題, 如你地把抽中的中古 midas 放出去 (收返3牛左右), 如第日隻 midas 跌返到原價1牛8, 你 ...
eb1815 發表於 12-12-2013 11:28 AM

如果會跌既話,咁應該跌到一牛樓下先入。
想問師兄們一個問題, 如你地把抽中的中古 midas 放出去 (收返3牛左右), 如第日隻 midas 跌返到原價1牛8, 你 ...
eb1815 發表於 12-12-2013 11:28 AM

我只覺得對件玩具有大愛先會買!如要放就不如俾機會人哋訂啦!有大愛點會睇價錢呢!!講到價錢只係你對件玩具冇大愛!玩落去都冇咗個心啦點會玩得開心呀!:no:
依家對ht的確有啲冷感,對上有訂的已經係robocop
依家主力星戰同gijoe
回復 10# hinchor

雖然你大部份不是貴野, 但玩得咁專咁有愛, 仲正過show幾百呎珍藏的人
對HT有冷感x2!一心想佢哋會出Maria Hill, 結果冇。又一心相信一定會出電影版有紀螢,結果又係唔出!!松本零士經典金髮女角3D版都唔出!{:1_213:}

之後想買,就只有TWS嘅黑小姐,同將來AOU嘅黑小姐。IM已經冇新意,所以Mark XXXIII 之後都唔會想入。唔見有其他角色想入。現在開始轉玩1�8 Yamato Girls Collection, 同Gundam Converge啦!一來經濟啲,二來地方慳啲!多謝HT幫我慳錢!
對我來說, 停的契機已到.
我不單停, 仲要賣!
因為屋企經濟支柱中風入院, 沒辦法動用戶口, 所以要想法子搵銀.
當你買到連生活開支都無咪唔玩!{:2_249:}
都係老問題,三思而後行咯,都係選定定 真系睇中先落手
有諗過哩個問題, 但暫時未有答案
只有時常提醒自己買少d
如果連 TD, HK-TF, yahoo 網都唔上, 相信停買 / 脫坑機會大增
想生小朋友,老婆又時常提醒我屋企無地方,但又停唔倒買玩具,頭痛:die: