Toysdaily 玩具日報

查看: 8433|回復: 40

[分享討論] 為Black而跳入坑, 亦為Black而走出火坑

做咗CDROM好耐,今次第一次出post,亦可能係最後一次:42:,事因係事因係,

啱啱收到皆旺地庫電話,訂咗嘅Black
battle hopper,佢代理來貨唔夠要退錢
:49:

你不如話俾我知訂價太平要加錢,唔肯俾就退訂,唔做我生意{:1_209:}{:1_232:},好過你講埋啲咁嘅大話。:53:

由初代SHF Black,一路就一路買,不論忠奸角都買,直到OOO

俾咗嘅錢唔算多,不過亦唔少,起碼都有皮幾野:70:

好彩出到Fourze打後就冇興趣,停咗唔洗再買。{:1_208:}

由百零蚊唔洗訂,除時買到嘅玩具,到而家比幾百蚊訂,都除時買唔到。真係心都淡晒
:56:

原本一心諗住落訂去買玩具,係希望到時有得玩。但係一到訂價低過街價,就即刻話唔夠貨叫你退錢。:blame:

玩玩具,唔開心,不特止,仲要一肚氣。我玩黎都唔知為乜。:42:

而家終於可以比自己一個藉口,放棄玩玩具。:unhappy:費事令到自己一肚氣,又可以慳返啲錢。:!

以上全部係我自己嘅感受:oh:,希望各位買得開心,玩得放心。:$

尋尸見皆旺地庫有間舖(入面黑媽媽,但門口有好多上色模型)
電單車賣8魚正,唔係係咪你個間:(
同是天涯輪落人 :die:
回復 1# HKPalone

唔駛失望, 信鵝三樓的頑仔, 頭先見到仲有 Black 賣 (日版),  $28X,   架車等再版先買。
好老實普通版, 等下啦.

再者, 點會去皆旺定, 明知騙人多, 下次唔好再去. {:1_201:}
一開始喺皆旺訂已經係錯:he:
真係好狗 , 出面升就話冇貨退錢 , 出面水浸 (多貨) 平幾十至 幾百就話 一定跟 訂貨價 , 比少 一蚊都唔得  !!
今天終於知道錯~
去皆旺訂已經係一個錯誤
同樓主一樣,喺皆旺地庫中招訂左black 影月同戰蝗,昨日打嚟話三隻都無!訂都係為咗平啲,原來side gas
邊間 ?開佢鋪名 等人唔好再中蕉
:time:我知錯喇,以後都唔敢喇。我見佢門口有個"掌櫃"專門收錢,又見過好多人俾過錢點知咁就落左搭{:1_229:}
p.s. 我訂個時個價係五魚六蟹:!
師兄又唔使太灰,呢隻black 2.0及電單車如果真係咁受歡迎的話肯定笨大會很快再販!
同埋你去得皆旺訂都係買個保險希望有貸攞姐……
但皆旺訂野都係咪制啦!
重有隻black其實好少件,得幾对手形但現价要三魚……等再販或跌番正常价先買吧!
已 不知何時,已不會去訂玩具了

出左先買吧

買唔到? 咪唔玩囉

人生不上玩具
頭像被屏蔽