Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1/35 G.F.F.M.C. 「RX-78-2 GUNDAM」新展開!

stonekeung01 發表於 24-4-2014 05:59 PM

等到啦~~有內藏燈呀~~~:$
I want one but I don't think I can afford it.
1/35......... 超過 40cm 高了........ :@
多年前魂展睇過隻展品,終於商品化,35週年出 1�35,肯定貴過隻DX Mazinger Z:44:
我覺得2K應該唔夠找數{:1_224:},1/35 大隻成咁活動能力應該有限:(

價錢係一個問題,點樣Display都係一個問題,太大了.......:60:
屋企唔係複式都唔應該買... 睇左當有就算 ...
當年4千幾買咗隻1/35 rx-78樹脂模型,後來無砌就賣番出去......睇怕呢隻四千以上....:(
wow.. nice wo.. i have lighting ..but very expensive, right?
等到啦~~有內藏燈呀~~~
takeshi 發表於 24-4-2014 06:03 PM

如果6k內可以埋單都已經要還神!必入!
攞命,幾廿年高達粉絲無理由唔買隻供奉…真係出就唯有成年唔買其他野…
如果6k內可以埋單都已經要還神!必入!
RRAAYY 發表於 25-4-2014 12:15 AM

yes and give me five... 其實我內心深處都係估佢5K多至6K:67:
1/35......... 超過 40cm 高了........
kerubinc 發表於 24-4-2014 09:31 PM

1/35約60cm高

當年4千幾買咗隻1/35 rx-78樹脂模型,後來無砌就賣番出去......睇怕呢隻四千以上....
numan123 發表於 24-4-2014 10:14 PM

4千幾多數係覆件吧,原裝b club最平都要9K啦
N年前我都砌過一隻翻件,上半身真係正,可惜小腿太短。加上實心 cast 太重,放了幾年有D 企唔穏,已經拆件入倉很久。
回復 117# takeshi

new G嗰隻,佢有bazooka。
stonekeung01 發表於 24-4-2014 01:59 AM

It is a dream (toy) :love:, and also a nightmare (expensive):44:....