Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1/35 G.F.F.M.C. 「RX-78-2 GUNDAM」新展開!

希望係重高嗰種膠料就好了....再配返適量合金就完美...
heewing 發表於 5-11-2013 10:37 PM

yes.. 由GGF MC 出最好⋯
MB嗰種又太shinny....冇咩質感....但前提係出得成先算....
heewing 發表於 5-11-2013 11:02 PM

特然醒起MC隻膠都好鬼易花⋯出到甘大QC又係一大問題⋯:56:

寫的很曖昧
不過看情況應該是會出了
這個成本不知道怎麼攤提....
感覺DX超合金魂鐵甲萬能俠應該是沒賣的很理想才是.....
Bandai 當年擔心無人買, 但DX超合金魂鐵甲萬能俠 都賣得,   所以咪再攞番出來 !
這隻細節多成這樣
如果又用合金關節...應該比DX萬能俠貴吧:70:
5000跑不掉...不過我猜4500:34:
張宣傳告示寫住 超合金40週年 X 高達30週年

應該點都有D超合金的成份

唔會全膠宴呀??
■GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE RX-78 Ver.Ka-35th

即係gffmc條line出啦{:1_215:}
■GUNDAM FIX FIGURATION METAL COMPOSITE RX-78 Ver.Ka-35th

即係gffmc條line出啦
fatcheong 發表於 6-11-2013 02:43 PM

ohh.係wo..原來係mc來⋯:Q點解之前吾覺係⋯:(.
甘就好了⋯:)
合金嘅話就必入!雖然唔知點過老婆果關....{:1_215:}
looks good.   love the details.  but not sure I can afford one though.
如果係1:35的話, gk宜家都有, 白件$4700, 甘大家估下呢隻成品幾錢啦
老實講,我到依家都唔係好知道 MB 同GFFMC 究竟有乜分別。
Garycharm 發表於 28-10-2013 06:27 PM

Katoki有參與玩具設計的商品才會掛GFF名稱
非UC而家都好少搵佢了,所以先至有Metal build系列名稱.
(後補:回完先發現個po有番一段日子,舊事重提,真係唔好意思)

1/35 Gundam RX78-2 Ver.ka Gundam Fix Figuration

Gundam Fix Figuration Metal Composite 終於開發進行中了!!:$

1/35 嗎?? :shiny:
At least 2k......