Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 「TRANSFORMERS」ULTIMETAL OPTIMUS PRIME

而家好似越黎越多大size玩具, 香港d樓而家大左好多{:1_215:}

呢隻就算賣2金牛小弟都無能為力, 正如dx萬能俠同1/4figures, 買左都無位放:die:
回復 62# fatcheong

你幾時覺得D廠出玩具是為了HK市場? HK玩具市場大, 是因為做玩具轉口量大而已, 呢類貨一般未在能在內地美國搞行貨, 靠香港水客網拍轉口出去, 呢隻野標到咁貴, 佢出個數預左有限, 老美內地文哥死忠, 有一千張單就有賺,

我都好想買, 因為我玩MP都不太玩變型, 外觀最緊要, 但奈何實在太貴太大隻, 佢SET做30cm 左右平番D就好......
回復  fatcheong

你幾時覺得D廠出玩具是為了HK市場? HK玩具市場大, 是因為做玩具轉口量大而已, 呢 ...
GUNGUN 發表於 30-10-2013 12:32 PM

重點所在:71::71:

變形金剛-文哥FEWTURE DIRECT ULTIMETAL UM-01 OPTIMUS PRIME

在網上發現到,唔知有冇brother有興趣呢?好貴!

商品サイズ:約430mm
価格:78,000円(税込)+1,500円(送料・代引き手数料)
受注締切日:2013年12月10日
発売予定時期:2014年

http://artstorm.co.jp/ultimetal_optimusprime.html
原來訂價只需4千幾。
仲有幾日便截訂,真傷腦筋。
回復 67# 步京暈

其實唔洗傷腦筋
根本無乜幾個人訂
現貨等跌價先買上策
一早訂咗.......

Thx hk小文
都變唔到型既,價錢又比較貴所以skip!
變唔到形既(變形金剛):no:
變唔到形,大而無用,嘥錢又阻地方,pass~~~
i am not into transformer ...for those smaller one, cannot transform.. i can understand

but for such price of "transformer" that cannot transform....is it kind of weird?