Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[最新報價] 「TRANSFORMERS」ULTIMETAL OPTIMUS PRIME

正是L-U大大, 睇返EX合金三角朱古力原型製作果欄就知

Action Toys 即是信和9樓, 出ES合金那間
...
redfish 發表於 25-10-2013 10:26 AM

detail ,呢隻當然會直接同 DX 萬能俠比較,
設計o既師兄要留意喇。

就算五算都近四千,我唔識計甚麼生產成本代理成本,
作為小小玩具迷,我覺得好鬼貴。

當然,當然,有時日元定價只係一個恍子,
港人港地港價錢,
期望九叔開訂價 3k 左右~~~:35:
換過屋企部電視好過:78:

如果畀返TT做, 這個價位, 做返這個size同精細再加可變, 應該有可能吧........畢竟7万多yen:54:
人型真係正到無倫
但價錢令人卻步
cybster 發表於 25-10-2013 10:23 AM

入啦......................:57:
= 一隻連基本上色既 PG size Optimus, 成7万8千yen. {:1_236:}
唔很係吖!我..睇錯,定佢寫錯,個價去到咁誇
鬼叫而家D第二廠貴貴都大把人買咩, 成3千幾一隻建造派都大把人買, 我係廠唔賣貴D點對得住自己?
攞啲錢買齊mp 4, mp 10, mp 10b日版相信仲有找。:57:

靚係靚,易都知點解唔可以做變型,但定價實在太高!:67:
冇得變形, 3 舊都唔會買
so greedy..... :o
小弟不才,唔知斯比頓星人內構,但唔想柯柏文係高達骨囉
holy cow, it looks AWESOME!!!
may buy, if under 4k
小弟不才,唔知斯比頓星人內構,但唔想柯柏文係高達骨囉
Forzaman 發表於 25-10-2013 02:26 PM
其實呢隻係RX-80-5 Gundam Optimus
算啦!呢個價……賣精細?電影版模型精緻過佢;賣金屬成分啩……