Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] [MasterPiece]KO版 MP-14 ALERT紅色警戒

要買正版真係要快手, 如果唔係買左ko都唔知~
要買正版真係要快手, 如果唔係買左ko都唔知~
rubybaby 發表於 26-10-2013 01:15 PM

呢句真{:1_198:}{:1_198:}
回復 14# luciferdark

如果Hasbro不進步,KO反而超越了,那我當然還是選擇KO貨
回復 15# 鴨仔

如果真的有介紹KO的子板,那我一定會大開眼界了 D:
回復  luciferdark

如果Hasbro不進步,KO反而超越了,那我當然還是選擇KO貨
a79727p 發表於 26-10-2013 07:54 PM

我可以大笑嗎?
回復 16# rubybaby

是啊,就怕買到KO貨卻是正版價錢,那才會哭死
回復 20# luciferdark

歡迎! 只能說每人價值觀不同^^

我覺得介紹係可以,模型版都有番版模型同改件啦,睇下又冇所為,想買未買攞,老實講,如果唔係炒價d人都會買正版啦,正價都係三百倒,這個ko版都成兩舊,係出面d人炒到很難落手買傘,不過這個我兩個版都冇買{:1_198:}
回復 23# raymond11250903

是的,純分享與介紹,並沒有強調或勸導各位買KO貨,僅僅是以"個人心得"來PO文
現在買只怕買到KO貨,如果不是必收角色,您就跳過這尊吧^^
好大可能係生產廠不按合約擅自額外量產出品, 質素當然有水準, 只係qc把關未必tt有咁完善(甚至冇, 不過tt qc我又唔覺好好), 咁ko其實可以當平版玩, 如果搵到又真係平好多, 都值得一入
我尋晚就係中左翻版mp12正版價錢
我尋晚就係中左翻版mp12正版價錢
膠樽 發表於 29-10-2013 09:36 AM

bid in yahxx aution ??
回復 27# 六神

Buy in兆萬地庫
小腿外側没完全變形。
KO我也把玩过,質量與正版還是有一段距离,反正幫襯逃寶,買KO不如買3C ...
猛好打 發表於 23-10-2013 09:11 PM

3C版又有咩分別架{:1_222:}
奉勸大家都係唔好買翻版喇..買咪即係等於支持佢地..我中過招俾人呃左買..好慘架..而且老翻d上色我覺得真係差好多...如果冇錢既不如玩少隻喇,有愛既就儲儲錢喇