Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: fishnchips

[詢問] 我是否買了假的Joe Colton?麻煩各位幫手睇下

基本上衣家隻隻HT熱作都有「玩家版」頭雕買到,Tony2.0, 狼人2.0, Phil Coulson, Bruce Wayne同Joe等等,上色已幾可亂真,有時仲好過HT, Joe仲有戰損頭玩die hard5自組

其實成盒都堅,好難相信換個頭再賣俾你,你本身都有個「玩家」頭,相比下冇分別你仲驚

除非你係炒家,如果自玩就無謂諗咁多啦,無知是福
山寨版係用原版複製出黎,似樣係應該GE
但你比較塗裝、眼神得應該係有分別
我相信頭雕係堅既
我個隻都係咁
回復 14# audiokids

旺角銀X地下的鋪頭,買番來時, 透明膠紙沒有開過的痕跡。
回復 12# hawker

原來真的有部份是透明膠紙,甘我都安心D... 謝謝你的information。
回復  audiokids

旺角銀X地下的鋪頭,買番來時, 透明膠紙沒有開過的痕跡。
fishnchips 發表於 22-10-2013 12:26 PM

透明膠紙沒有開過的痕跡, 而且又唔係雙膠紙, 應該無俾人換過喎.
回復 11# dominionli

原來真的有部份是透明膠紙,甘我都安心D... 謝謝你的information。
哈!師兄你真係好有趣,買完正版再買山寨版,跟住又驚買既正版係翻版。
我代表山寨版老版多謝你,多謝你哋嘅支持,我有今曰嘅生產水平,多得大家一路關照{:2_291:}
以上發表很愚昧,請各位高抬貴手,不喜勿插。
頭像被屏蔽