Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 電影 Batman v Superman: Dawn of Justice

good! 唔太性感,好有amazon warrior feel!
gal 個body 都操得唔錯
2016年5月?
遲avengers2成年喎
頭像被屏蔽
2016?  晤通片長4個鐘,每個角色 各自一個鐘 show time,雖然大匯演1個鐘嗎?
DC經過數十年既REBOOT REBOOT 再REBOOT ,睇黎注定都係失敗,編幅俠又REBOOT 一次,呢個奇呢新造型真係差勁!{:1_203:}
唔係好早(大半年前)已經講o左2016年先上映咩?? 有幾出奇? XD
其實睇返紀錄,Avengers 2係2012年中announce,2015年5月上映
BvS 係2013年中announce,2016年中上映
兩套都係用3年時間左右,差唔多啦~大製作係要用幾年去prepare既~
頭像被屏蔽
超人輸硬(1S
因為老爺在組正聯時早已摸清所有人的弱點,基本上每個人(包括老爺自己在內)都起碼有10以上的應對方案去催毀對方,而且超蝙的基情官方早已畫出腸了,所以大超點都會讓老爺的[/刪/]畢竟是自家妻子嘛(x[/刪/]
超人輸硬(1S
因為老爺在組正聯時早已摸清所有人的弱點,基本上每個人(包括老爺自己在內)都起碼有10以上的應 ...
fl020223 發表於 14-8-2014 03:46 AM

唔明....電影講的timeline都未有正義聯盟, batman又點摸清superman弱點?
頭像被屏蔽

拍攝中的bruce wayne
唔明....電影講的timeline都未有正義聯盟, batman又點摸清superman弱點?
jeffloh 發表於 14-8-2014 01:00 PM

在組成正聯前老爺就識左大超的了...........依老爺的控制狂心理基本上吾摸清大超的低是沒可能的..........而且之後會出正聯電影好明顯呢套係講三巨頭的結識(?)然後套戲最後肯定是大超提議開正聯(拆遷辦)的
在組成正聯前老爺就識左大超的了...........依老爺的控制狂心理基本上吾摸清大超的低是沒可能的..... ...
fl020223 發表於 15-8-2014 12:57 AM

唔係好睇得明你寫咩, 不過都唔該晒你o既解釋先~