Toysdaily 玩具日報

[詢問] 再販 shf 影月 have arrived or not ah

福利模型, 日$3%), chi sin 玩炒價, go home  la
玩具天王 發表於 19-10-2013 01:00 AM

我做學生時巳經常去這鋪
當年在我心目中他賣的價錢是較平的
但現在......
唉............!! :42:
我做學生時巳經常去這鋪
當年在我心目中他賣的價錢是較平的
但現在......
唉............!!
4mm 發表於 19-10-2013 01:13 AM

福利模型 facebook "行版一早通知都係派唔足貨,大家要有心理準備", dont see us a chi sin boy :53:
ching 唔好咁激動
佢有佢講,
是真是假現在都未能100%肯定
但若唔信的就當笑話笑一下吧! :51:
日版到了, 行版未派 !
facebook 那間三又二分之一條魚
佢話
" 暫時今日只返日版⋯⋯極少量。行版一早通知都係派唔足貨 ...
4mm 發表於 19-10-2013 12:45 AM

唔係咁佢點賣3魚半:x
頭像被屏蔽
唔係咁佢點賣3魚半
yugi 發表於 19-10-2013 09:40 AM

係呀! 不過如果到行貸返的時候實情跟她所說的有大大的出入的話,
那麼顧客對她的信心就............ :38:
FUK 你根本只係情意結鋪頭
覆梨純粹係貓奴先去多姐...
賣D野七八成都係貴過出面街....
今日MK咩環境?

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
睡記今次醒,遲幾日才送貨,引你們幾日,之後又話cut貨,每間得幾隻,然後炒起去散貨。

純老吹。
網上有人放緊 #%)日版 信餓交收
剛去左旺角無上雞旺,直去信鵝孤仔同蒸粉無晒日版現貨(可能留晒俾客),煙屎點1樓1死碌舖門口有隻三魚半日版,2樓黑白貓就仲有大量日版影月放緊三魚找兩蚊,報告完畢!
炒呀! 炒呀!
趁行貨和亞版未返快D炒喇,
到時周街都係貨就冇咁好妙嫁喇!
星期六瑞記全公司秋季大旅行, 冇人送貨
redfish 發表於 17-10-2013 04:02 PM

red fish brother, could u tell us why no HK version 再販 shf 影月 返貨 even over 10/19, u seem know many things from Bandai HK wo:64: