Toysdaily 玩具日報

[詢問] 再販 shf 影月 have arrived or not ah

i have asked many shops today, buy no shop can sure the stock will 明日或星期六返貨, why so late thi ...
玩具天王 發表於 17-10-2013 09:59 PM

所有10月19日出嘅新貨、再敗都派晒貨,淨係無SHF影月,又玩收埋炒高嚟賣???  :@
所有10月19日出嘅新貨、再敗都派晒貨,淨係無SHF影月,又玩收埋炒高嚟賣???
松田先生 發表於 17-10-2013 10:07 PM

that s why i predict 又玩收埋炒高嚟賣
SSP FL 返左水版了
咩價位呀 水版=日版?
why still no 行版派貨, why ah...........
why still no 行版派貨, why ah...........
玩具天王 發表於 18-10-2013 04:28 PM

我都覺得好奇怪, 平時shf 拉打行貨實早1-2天, 今次竟然去到呢刻都未有行貨聲氣, 雖然官方正式發售日係明天, 但估唔到日版(水貨)竟然跑出, 見之前有個post師兄講明天香港行什麼大旅行唔派貨, 如真的就要等到下星期一了.
旺角一樓,易發發,大量貨。
旺角一樓,易發發,大量貨。
Volts 發表於 18-10-2013 06:12 PM

ching...行貨嗎?
ching...行貨嗎?
松田先生 發表於 18-10-2013 11:46 PM

今天只有日版
行貨未到
今天只有日版
行貨未到
4mm 發表於 19-10-2013 12:28 AM

do u know when the 行貨派貨, thanks:64:
facebook 那間三又二分之一條魚
佢話
" 暫時今日只返日版⋯⋯極少量。行版一早通知都係派唔足貨,大家要有心理準備。 "

但有另一間鋪同我講
如果代理貨量跟訂貨訂有很大出入的話, 代理會預早通知他們.
但到今天他還未有收到這樣的通知. 他認為今次行貸唔夠貨派的機會好底.

至於為甚麼有那些緊張的消息就大家自己諗了 :38:
do u know when the 行貨派貨, thanks
玩具天王 發表於 19-10-2013 12:33 AM

問了幾間, 大多答下星期, 但講唔實那一天!
facebook 那間三又二分之一條魚
佢話
" 暫時今日只返日版⋯⋯極少量。行版一早通知都係派唔足貨 ...
4mm 發表於 19-10-2013 12:45 AM

福利模型, 日$3%), chi sin 玩炒價, go home  la
問了幾間, 大多答下星期, 但講唔實那一天!
4mm 發表於 19-10-2013 12:46 AM

i have preordered in MK 1 floor, they said 行貸 may be coming on Saturday wo.......
i have preordered in MK 1 floor, they said 行貸 may be coming on Saturday wo.......
玩具天王 發表於 19-10-2013 01:01 AM

這間我唔知O刺
因為問的時候, 佢答九成今日下午有,
但話只給訂了貨的人, 不會有現貨賣...... (但又係有現貨賣...!)
我以為他說的是行貸,
誰知原來佢返的是日版,
所以我無問過佢行貸了.