Toysdaily 玩具日報

查看: 13109|回復: 22

[分享討論] 鋼鐵男核心: ARC REACTOR: I AM **** I R O N M A N **** !

(Backup:
http://figurehobbyclub.tw/forum/ ... 1011&extra=page%3D1
https://www.facebook.com/hottoys ... 001383413606&type=3)

這個若真是Ironman fans不能不入,始終有金屬材質。 第一眼望見它時,就被它的金屬感吸了去。
讚賞有:
一.        金屬足
二.        包裝有心思~

敗筆是:
一.        STARK INDUSTRY要自己貼,我心急剪壞貼歪了。 我第二日才發現溢出的模型膠水很礙眼。
二.        沒濕電位,只能入兩粒3AAA乾電。 但兩粒開足整眼也沒問題~

初時以為可以裝入個ARC REACTOR內,原來這施是裝飾品而已。

謝欣賞~{:1_238:}
Good photos, thx
回復 2# 玩具日報記者

THX FOR SUPPORT~~~~~ 這才是真的大愛同行~:^
好物! good review!

下次有d噤既手作野. 唔好用膠水,試下用文具雙面膠紙.
個profile 有串錯字...
"...after charhing..." 應該是否 "...after charging..." ??
{:2_312:}
好唔抵....................
回復 4# rex_tech

鬼叫隔離有一支.... LAI野了. 其實睇真DD相都有膠水漬... :47:
回復 6# denniskwong

你係指四魚定係我整爛左個靈魂STARK INDUSTRY 唔抵???{:1_229:}
試下以下方法, 睇下救唔救得翻...

用膠紙遮住"STARK INDUSTRY" 個牌. 然後用綿花棒同白牙膏輕力卒下d膠水.  希望你d模型膠冇溶到d膠.

不過如果個座係abs膠,你支模型膠又係abs膠水...噤就唔使試lu...
回復 9# rex_tech

我念無得救,蝕了入去。    我之前用左酒精卒,係味太盡?
師兄,幾錢?邊到買?:64:
質感超濫的,入手開箱馬上就後悔,塑膠居多,燈檯底部還只有用黑色海綿跟非常簡陋的幾條電線~~~~!!比隨便路邊買之手電筒還要差~~~!!
盒面寫住MK IV{:1_201:}
回復 11# abc007

雞旺頂樓玩具雜店, 4魚。
回復 12# redredred5

同意,鬼叫有愛。 亦好過全膠。不過唔知幾時生銹。