Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP-08 Grimlock 再版

NoNoNo 你唔可以話人炒訂價

如果唔係人地又話你

" 我覺得哩度有啲玩家真喺幾搞笑 ...
godgundam12371 發表於 14-10-2013 11:03 AM

炒唔炒真係不予置評 ,
不過佢不嬲賣野都比出面貴, 出哂名,
我雖然有做會員(<------真係唔知點解會做 .....)
都只係幫襯過佢1,2次......
買transformer 野, 我都係現時點 啦
炒唔炒真係不予置評 ,
不過佢不嬲賣野都比出面貴, 出哂名,
我雖然有做會員(
mhfonana 發表於 14-10-2013 03:58 PM

本人對於哩間定價"進取"&#22021;舖頭&#22021;感覺&#21946;"孩之x香港聯營店". 佢唔一定係平, 但一定有貨. 既然要求安心, 咁哩&#21874;錢唔慳得&#13774;啦:he: 至於價錢...你&#21707;會唔會&#21946;哩度投訴反狗城或sogo&#21874;老變賣得貴先:he:
本人對於哩間定價"進取"&#22021;舖頭&#22021;感覺&#21946;"孩之x香港聯營店". 佢唔一定係平, 但一定有貨 ...
vincent110 發表於 14-10-2013 08:16 PM

師兄既觀點我絕對認同的 {:2_292:}

所以我連反9城, sogo, AEON 果D 都唔會幫襯{:1_220:} HEHE ~~~
近幾個月先開始買TRANSFORMER,呢隻聽講係好野所以會入.
小弟愚笨, 咁其實而家訂價1牛2魚係講緊 "亞洲限定版" 定係"再版"?
我都同佢訂左mp-11,原本當時想等美版但好似影都無見過,其實有無出過?
正常應該係 12X 美金吧?
200 似乎有點貴...
小弟愚笨, 咁其實而家訂價1牛2魚係講緊 "亞洲限定版" 定係"再版"?
gominggo 發表於 14-10-2013 11:48 PM

亞洲限定版係美版
都出&#21655;啦
有現貨買,仲要訂!
不過唔知邊度有得買
MP08係日版叫法
美版係Grimlock/鋼索
不過美版都開始叫MP
美版MP02係聲波
日版MP02係馬格斯
MP08=Grimlock/鋼索
大多數人都知
做近差唔多9算都唔叫炒價?
更何況亞限差唔多係呢間鋪做全港獨市
之前 MP10 亞限 同近期 MP ...
godgundam12371 發表於 14-10-2013 12:01 PM

我話以前見過7XX係街就比佢話我抽水,其實我都無講咩...只係有咁印象講下...條友唔識亂咁UP,由佢....其實宜家唔太HIT或再版玩具,跟番YEN參考匯率八算,玩具可做7甚至6算,9算唔係炒價咪唔係囉,無謂咁上心~:38:
gominggo 發表於 14-10-2013 11:48 PM

係"亞洲限定的再版", 之前隻毛筆字亞洲限定版係跟皇冠, 呢隻亞洲限定再版是和MP-08一樣, 跟圍裙的.
亞洲限定的再版其實即係邊隻...我都攪到亂晒龍...{:1_206:}
回復 70# redfish

原來日版都係亞洲限定
亞洲限定(亞洲特別貴限定)
限定!其實無意思
官方無講限定幾多盒
限定一千億盒有係限定
限定一千盒又係限定
祇係想賣貴D
亞洲限定的再版其實即係邊隻...我都攪到亂晒龍...
宇宙之王者 發表於 15-10-2013 06:23 PM

即最早期出果款
回復 73# oaoa

嘩嘩
你地游花園都得好誇張&#21867;:unhappy:
最早期出果款....
即係邊款:no:
亞洲限定的再版其實即係邊隻...我都攪到亂晒龍...
宇宙之王者 發表於 15-10-2013 06:23 PM

亞洲限定的再版是呢隻
    http://home.att.ne.jp/apple/ocharuribon/MP-08%20GRIMLOCK%201.html

之前出的亞洲限定是呢隻
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=210249

明未?