Toysdaily 玩具日報

[新品消息] MP-08 Grimlock 再版

HB preordering price is 11((, too expensive wo , just 13000Yen, but HB claim this is Asia Exclusive wo, any brothers know where will have cheaper preordering price ah, help help {:1_213:}
今時今日如果想用2009年價入手,我諗機會唔大,拍賣場最平都要十四條魚重要缺件,再去淘寶睇會場版至少要人仔十六張毛主席,之前亞洲限定戰鬥派再版都唔用唔初版價
其實想問下呢隻再販既亞洲限定同普遍有咩分別?
即係幾時出? 其實呢隻幾好玩,記得好似試過7XX 無人買,好耐了...唔知有無記錯?
即係幾時出? 其實呢隻幾好玩,記得好似試過7XX 無人買,好耐了...唔知有無記錯?
宇宙之王者 發表於 13-10-2013 02:05 PM

2014年一月
其實想問下呢隻再販既亞洲限定同普遍有咩分別?
sumissum 發表於 13-10-2013 01:43 PM

http://snakas.blog95.fc2.com/blog-entry-3368.html
This figure includes a bonus coin that converts to a crown and flame cover that goes on his sword. The box will be the same as the original MP-08 box.

我覺得哩度有啲玩家真喺幾搞笑. :p無嗰陣又求神拜佛希望佢再版.好啦! 再版喇又話嗰價點點點,跟手又總會有一兩條友入嚟抽水"記得好似試過$XXX 都無人買......". 大佬! 唔洗你食炒價你都偷笑啦!况且佢都喺照番之前定價姐. 你問吓誠哥佢宜家賣啲樓跟番海嘯價得唔得吖...:!
我想知初版當年買幾銀
This figure includes a bonus coin that converts to a crown and flame cover that goes on  ...
redfish 發表於 13-10-2013 02:33 PM

Thx 大大!{:1_197:}
我想知初版當年買幾銀
zz晴天 發表於 13-10-2013 04:21 PM

聽是7魚左右
我覺得哩度有啲玩家真喺幾搞笑. 無嗰陣又求神拜佛希望佢再版.好啦! 再版喇又話&#22000 ...
vincent110 發表於 13-10-2013 02:48 PM

非常同意,唔使炒價入手,重想用返當年價入手咩?
哩隻嘢當年官方價喺13600日圓
無謂同當年比勒, 個時6-7魚好多人都話唔值, 我覺得合理, 不過估唔到而家叫好抵, 岩價就買, 唔岩就當佢無再版, 隔幾年可能又出新模
非常同意,唔使炒價入手,重想用返當年價入手咩?
oaoa 發表於 13-10-2013 06:34 PM

第一版音波亦係大概13600yen,preorder大概賣$950-1050,而家HB要1199仲要係會員價,擺明係炒訂價,同孤注一扭而家一樣,樣樣收貴訂,你睇之前龍星丸,再販EX射手,ES高迪安,15機etc
第一版音波亦係大概13600yen,preorder大概賣$950-1050,而家HB要1199仲要係會員價,擺明係炒訂價,同 ...
玩具天王 發表於 14-10-2013 10:04 AM

NoNoNo 你唔可以話人炒訂價

如果唔係人地又話你

" 我覺得哩度有啲玩家真喺幾搞笑. 無嗰陣又求神拜佛希望佢再版.好啦! 再版喇又話嗰價點點點,跟手又總會有一兩條友入嚟抽水"記得好似試過$XXX 都無人買......". 大佬! 唔洗你食炒價你都偷笑啦!况且佢都喺照番之前定價姐. 你問吓誠哥佢宜家賣啲樓跟番海嘯價得唔得吖. "

btw 炒訂價好9 逼你硬食 而家個價比以前高左7成 但宮方訂價冇改 唔叫炒我都唔知叫咩