Toysdaily 玩具日報

[詢問] 抽到Mark XXI的Non-VIP怎樣成為VIP

原來中咗,只係個e-mail來得遲....
剛剛收到EMAIL話中左@@.....
實在太令人失望了~~~~抽唔到{:1_222:}
今日看e.mail原來昨日抽中左,有運:handshake:
請問抽中左係唔係仲未做到secret base 會員? email 話11 月內通知點做會員但到而家都未有消息。
請問抽中左係唔係仲未做到secret base 會員? email 話11 月內通知點做會員但到而家都未有消息。
nothingworry 發表於 28-11-2013 03:18 PM

Hot Toys-Secret Base
早前宣布的500位Secret Base尊貴會員之會員卡已經準備好。請會員於12月31日前攜同身份證親臨Secret Base,待工作人員核對個人資料後領取會員卡。

Secret Base尊貴會員將可享:

- 訂購Hot Toys指定特別版珍藏產品資格
- 優先訂購Hot Toys最新珍藏人偶
- 有機會參加Hot Toy舉辦之特別活動

多謝各位的支持!
回復 67# audiokids

Oh really? Thanks C 兄
呢一年都唔係香港:ice:
中左都拎唔到
師兄係內部人士?我到而家都未收到呢個e-mail....

Hot Toys-Secret Base
早前宣布的500位Secret Base尊貴會員之會員卡已經準備好。請會員於12月31日前攜 ...
audiokids 發表於 28-11-2013 03:20 PM
師兄係內部人士?我到而家都未收到呢個e-mail....
numan123 發表於 29-11-2013 07:02 PM

我係 secret base 個 facebook copy 過來既。
Thanks a lot.:64:

我係 secret base 個 facebook copy 過來既。
audiokids 發表於 29-11-2013 07:50 PM