Toysdaily 玩具日報

查看: 37147|回復: 70

[詢問] 抽到Mark XXI的Non-VIP怎樣成為VIP

抽到Mark XXI的Non-VIP怎樣成為VIP? Ching請指教!
有乜関係????
有乜関係????
seals 發表於 10-10-2013 08:56 PM

無關系的,他只想知怎成為HT的VIP la
等消息啦:67:⋯⋯⋯

VIP已經截了很多年!
但我又收到張SB membership Card,可買限量品但無折頭!
我相信HT會繼續出這SB membership Card滿足大家!
9拆平得果一魚幾草豪比佢,M-card如果可以起碼頭一兩曰訂野,唔使同non-vip大軍排幾粒鏡,到以派貨又派先:71:
點抽要問HT吧?

不過聽聞係500/1000的機會。

萬一(即是未必係)星期六好似開幕日咁抽法的話,盒底呢個圓點可能係啟示。
我盒都有!
但我另一朋友就無,因他不是VIP只是分銷商??!:handshake:
回復 8# catcat

請問哩盒是什麼?
我長期支持 Hottoys,都買左唔少 Hottoys 既Figure,但 Hottoys 俾VIP既方法竟然係公開抽獎噤派VIP,噤對有買開野又抽唔中既人會唔會唔係好公平呢?
萬一(即是未必係)星期六好似開幕日咁抽法的話,盒底呢個圓點可能係啟示。
catcat 發表於 10/10/2013 22:38

星期六,日都有得派?
我長期支持 Hottoys,都買左唔少 Hottoys 既Figure,但 Hottoys 俾VIP既方法竟然係公開抽獎噤派VIP,噤對有 ...
kcnneth 發表於 11-10-2013 12:31 AM

如果買得多HT就可以做VIP, 咁我同師兄你都無份, 因為所有VIP都係炒家至有資格做:54:
我長期支持 Hottoys,都買左唔少 Hottoys 既Figure,但 Hottoys 俾VIP既方法竟然係公開抽獎噤派VIP,噤對有 ...
kcnneth 發表於 2013-10-11 12:31 AM

抽選已經算公平!! 都係人地當年兜mouth買1隻已有VIP 都冇支持,紅左就羊羣效應,家下d炒家毎款10箱咁入Tim,唔通又比佢地VIP:38:
希望今次要做vip要求係抽中21再訂埋38就做到啦