Toysdaily 玩具日報

查看: 9247|回復: 24

[Hot Toys] Hottoys Secret Base 隨影 傷眼圖慎入!

非常有幸成為10個幸運兒其中一個~ 隨便影下,傷眼圖注意。

PS: 林子善同麥包都到左場,仲捉住侯活不斷影相,好多人都穩佢地影。我呢個小人物就費事走去沾光喇~亦無影佢地,請見諒!

嘩,師兄帶左大機去,強!:71:

可惜小弟無講定胸前別一朵玫瑰,否則可以吹一陣水。
多謝分享,請問是否已是全部展品呢?如果有齊全部,真係可以當去博物館啊
嘩,師兄帶左大機去,強!

可惜小弟無講定胸前別一朵玫瑰,否則可以吹一陣水。
catcat 發表於 9-10-2013 08:52 PM

貓神一眼就睇出我用大機,你更強!
其實我係想聯絡你的,因為我入坑時間好淺,又未親自訂過HT野,好多野怕擺烏龍,所以想向你請教
(果然我問d職員問題時卑人當怪獸咁望= =)
BTW,呢度搭單再問一次,會場卑果個membership card係咪臨時證?咁永久果個係要點申請辦理?
貓神一眼就睇出我用大機,你更強!
其實我係想聯絡你的,因為我入坑時間好淺,又未親自訂過HT野,好多 ...
venson8789 發表於 9-10-2013 08:59 PM

小弟人偶會的朋友都好早就行完走左,好彩都撞到幾個同好吹陣水,如果見到師兄就更加無得頂啦。

舊時TOY HUNTERS TEMP CARD會CALL小弟換新CARD,但呢次無留CONTACT,可能要留意FB公佈了。
好想快D到12號:63:
Brw,聽聞張卡有效期一年,至於點續會就收唔到風了。
會有足夠地方排隊,還是多數要排後樓梯?
會有足夠地方排隊,還是多數要排後樓梯?
numan123 發表於 9-10-2013 09:18 PM

我個人感覺.....排起身真係好有機會去到后樓梯......
回復 4# venson8789

正式嗰張會再寄去你登記地址,我啱先問職員的
回復  venson8789

正式嗰張會再寄去你登記地址,我啱先問職員的
Kimi_Leung 發表於 9-10-2013 09:31 PM

唔該曬師兄解答啊!
回復 11# venson8789

請問SB有幾大?

請問SB有幾大?
chankb 發表於 9-10-2013 09:37 PM

我對呢d無咩概念.....留待其他師兄解答= =

請問SB有幾大?
chankb 發表於 9-10-2013 09:37 PM

感覺上public area有三千尺左右,5個櫃位,真排起上嚟擺唔得多人,但開盡櫃位應該可以好快處理人流。
回復 12# chankb

大約千幾二千呎左右………