Toysdaily 玩具日報

查看: 12895|回復: 24

[SD系] B記多謝你(唔少) BANDAI HOBBY ONLINE SHOP Legend BB 武者號斗丸 最終形態

BANDAI HOBBY ONLINE SHOP 發售日未定: 模型 SD Gundam Legend BB 武者號斗丸 最終形態

又係魂SHOP:*

http://blog.yahoo.com/_ED274AZGFINLESDVVHRADMVIMU/articles/1292641/index

員工唔識砌?爆熱之陣冇打開晒....
回復 1# bbdaishogun

多謝大大資訊分享
笨大的行為........我等已習慣了吧
無言...........
呢一招真係好屈

不過都係會乖乖的...
已被狠狠的打臉:help:
一早話左佢想另出ga啦:blame:
同樣既招式對聖鬥士係無效嫁:74:
我一直都觀望無買...果然真係呢招:ice:
死圖??{:1_201:}
好傷心~ 點算好啊~:die:
好彩未買:36::36:
Bandai 你好野, 我入......
盒號斗丸, 到而家未買個D, 我又唔信佢會買呢隻, 之前買左個D, 又唔介意入多隻, 模型駛幾錢..........
盒號斗丸, 到而家未買個D, 我又唔信佢會買呢隻, 之前買左個D, 又唔介意入多隻, 模型駛幾錢..........
馬仔 發表於 9-10-2013 04:19 PM

LEGEND BB 武者頑駄無 1000YEN  可低至HK$6X, 6.X算
LEGEND BB 武者頑駄無限定, 2500YEN, 已是1倍幾, 加上行水貸都是10算左右, HK$250, 是普通版3~4倍:42:

我是之前買左個D,我好介意入多隻,
不同玩具入多隻是樂趣, 相同玩具入多隻是浪費和唔環保
買模型駛都唔少錢
個人比較喜歡之前個隻,呢隻等佢多d資料先算la~~anyway,b記真係好屈機:*
{:1_208:}151515151515151
入一隻定兩隻好{:1_197:}