Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 玩具

忽然間... 我好想知佢間鋪頭叫咩名 ! esp. 屯門人入來吧...

我同d阿哥叫呢檔野 "長草"
因為個老細有好厚同長長地頭髮 =.=
原文章由 joveinhk 於 22-4-2007 12:18 發表

係阿  最衰呢樣
D手腳又慢  等完3個字  再去 又話未得  又要3個字

仲鬼死咁多規矩   例如:撿蛋時 手上唔准有野  要空手
食緊野 或飲緊野 都趕你走架:blame:

係∼
佢兩個D態度真係好恶頂,
問佢少少野都好似想凶你咁款,
仲要D營業時間又奇怪。。。
好似唔憂做咁,
免得過都唔睇∼
原文章由 mossow 於 22-4-2007 02:30 AM 發表
我叫佢做「寸王」....一寸寸由天花串到去枱面~
另外...個兩公婆...實在是無睇廣告...
「今時今日咁既服務態度係未夠架」
佢地夠膽死開舖個陣趕客咁...叫人三個字(十五分鐘)後先好黎睇...
所以我已經有一 ...

我就不嬲叫佢哋做"烏蠅俠侶",因為好似D烏蠅紙咁釣晒落嚟,而且佢地行縱飄忽,我行我素,好有俠侶feel:!
但咁嘅態度做落去,遲早拍烏蠅:o
原文章由 玩具 於 21-4-2007 06:00 PM 發表
有冇人知「口 口 Fing」有無名 =0=" ?
     巾 巾

佢賣蛋方法好特別... 將 d 蛋入晒膠袋 , 再釘埋一齊...
鉤上天花板由得佢地 fing fing 下 =____="

果間野好多舊蛋 ga... 比心機o係 d 膠 ...

我諗大部份屯門人都會叫佢做\"條條fung"...真名已經無人記得

其實十幾年前成日去買閃咭, 佢d龍珠閃/yes咭果時真係好多好齊
而家都應該仲有好多滄海遺珠...不過就算你求佢...佢都唔會俾你睇.....佢話阻住佢\做生意喎
:blame:
係呀 , 佢以前好多咭...
不過可能發覺做蛋都夠賺就唔賣卦...

再問 : any contact number ?
星期五大量入舊貨... 尋晚先得閒玩發覺 d 蛋有幾隻都漏 parts 囉
=_________________="
我想去換之前打個電話...
:die:
佢鋪名叫:.....海龍神!!:)張批發單係咁寫!
我又覺得冇乜野喎.......面色算好啦(比起好多鋪頭), 我平時睇多過買,都冇趕過我走,如果我買野, 佢又會同我講解件貨.我唔明點解會分別咁大既?
請問新墟間玩具場在那裡?
我叫佢做\"烏蠅紙"~~!!!!:DD:DD:DD
係呀~我好多時都係睇唔買佢都無理我既~
佢賣野俾你時都係叫你check左先之後先俾錢架~都幾好呀~
置樂D玩具店好就好在~你睇佢又唔會唔俾你睇~由你慢慢睇~

我想問~玩牌隔離間玩具店去左邊??唔見左好耐~佢都有好多正野的~~:?
原文章由 momo 於 23-4-2007 03:19 PM 發表
請問新墟間玩具場在那裡?

執了~
原文章由 huiryu 於 23-4-2007 07:13 PM 發表
係呀~我好多時都係睇唔買佢都無理我既~
佢賣野俾你時都係叫你check左先之後先俾錢架~都幾好呀~
置樂D玩具店好就好在~你睇佢又唔會唔俾你睇~由你慢慢睇~

我想問~玩牌隔離間玩具店去左邊??唔見左好耐~佢都有好 ...

執了~:)