Toysdaily 玩具日報

查看: 16117|回復: 26

忽然間... 我好想知佢間鋪頭叫咩名 ! esp. 屯門人入來吧...

有冇人知「口 口 Fing」有無名 =0=" ?
     巾 巾

佢賣蛋方法好特別... 將 d 蛋入晒膠袋 , 再釘埋一齊...
鉤上天花板由得佢地 fing fing 下 =____="

果間野好多舊蛋 ga... 比心機o係 d 膠袋陣之間搵會搵到好多滄海遺珠...
事頭係個阿嬋 , d 語氣幾惡下的...
就算同佢買野... 佢唔係鬧緊你 d 語氣都好似好嬲咁...
原文章由 玩具 於 21-4-2007 06:00 PM 發表
有冇人知「口 口 Fing」有無名 =0=" ?
     巾 巾

佢賣蛋方法好特別... 將 d 蛋入晒膠袋 , 再釘埋一齊...
鉤上天花板由得佢地 fing fing 下 =____="

果間野好多舊蛋 ga... 比心機o係 d 膠 ...

如果買開野ge佢d語氣唔會咁
yes... in the middle

我知佢唔係唔好態度~
不過成日佢 d 語氣好似好憤怒咁 je~
尋日買野都爹左幾句
:DD

我都成日去果度買野 , 因為新出 ge 一定係佢最平...
不過佢應該唔認得我
:DD

[ 本文章最後由 玩具 於 21-4-2007 06:29 PM 編輯 ]
想問下 , o係果頭買過野 ge 大大...
貨有問題 , 佢肯唔肯換貨

我發覺尋日去買 ge 蛋有漏 parts
:sad:
但我又驚佢話我買果時 check 左而唔肯換.................................
This shop is always close, what time  is opening
原文章由 玩具 於 21-4-2007 23:21 發表
想問下 , o係果頭買過野 ge 大大...
貨有問題 , 佢肯唔肯換貨

我發覺尋日去買 ge 蛋有漏 parts
:sad:
但我又驚佢話我買果時 check 左而唔肯換.................................

應該會!試過俾少野。佢第二日都有俾番我架!:^

嘎..我見...屯門都是咁

好似依間野是無名的....
大嘎...我見屯門...新墟 果間 玩具場都是咁架...
佢仲多估怪野....晴天公仔 第一至三代都有貨....
我見..戰隊紅戰士set part 1 都仲有貨....
反面超人....有黃手套...都又有貨....
好奇怪...耐唔耐就會有些舊野....今天買了!#( 的陸戰 HCM 高達...
果間舖的營業時間
MON-FRI 下午5-8 (多數)
SAT & SUN & PH 下午3-8時(多數)
:DD:DD尋日pm6:45...open
原文章由 狂四郎 於 21-4-2007 11:40 PM 發表

應該會!試過俾少野。佢第二日都有俾番我架!:^

咁我放心 d... 因為唔只漏一樣 ~____~" 有換 ge 必要..........

間野平日我通常見佢 5 點開...
好多野搵的~舊野佢都多呢~又平~今日用兩草買左SD CUSTOM 09 六隻~
平到笑~不過龍珠佢就少d呢~
原文章由 huiryu 於 22-4-2007 01:21 AM 發表
好多野搵的~舊野佢都多呢~又平~今日用兩草買左SD CUSTOM 09 六隻~
平到笑~不過龍珠佢就少d呢~

嘩:no: 請問大大你買了哪六隻SD呀?:shy:
我叫佢做「寸王」....一寸寸由天花串到去枱面~
另外...個兩公婆...實在是無睇廣告...
「今時今日咁既服務態度係未夠架」
佢地夠膽死開舖個陣趕客咁...叫人三個字(十五分鐘)後先好黎睇...
所以我已經有一年多無幫親佢....行過最多睇下有咩新旦
加上佢兩公婆個兩個寸樣...真係不梢~
原文章由 IXUS 於 22-4-2007 01:39 AM 發表

嘩:no: 請問大大你買了哪六隻SD呀?:shy:

81~85同88~其餘四隻全套買$6X~~
原文章由 mossow 於 22-4-2007 02:30 AM 發表
我叫佢做「寸王」....一寸寸由天花串到去枱面~
另外...個兩公婆...實在是無睇廣告...
「今時今日咁既服務態度係未夠架」
佢地夠膽死開舖個陣趕客咁...叫人三個字(十五分鐘)後先好黎睇...
所以我已經有一 ...

係阿  最衰呢樣
D手腳又慢  等完3個字  再去 又話未得  又要3個字

仲鬼死咁多規矩   例如:撿蛋時 手上唔准有野  要空手
食緊野 或飲緊野 都趕你走架:blame: