Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 黑色三連敗

[玩具報告] 是但影 ~~~ Megahouse 櫻大戰 光武(櫻機)

師兄 果然識貨 , 當年隻主題曲真是繞樑三日, 獲獎無數!
mythsgod 發表於 6-10-2013 09:09 PM

我有2隻碟都有佢首主題曲~~~中間仲有花組成員亂入講野~~~真係好正~~~百聽不厭~~~~:73:
根據日本玩家, 要開頂蓋先
redfish 發表於 6-10-2013 09:33 PM

我嘗試開左幾次~~~又驚太用力整爛蓋上手把~~~最後都失敗左:56:
入面又幾 detail wor ....
可惜冇人
Vince 發表於 7-10-2013 10:06 AM

好似裝甲狗咁~~~冇人仔真係失晒色~~~一係就索性唔好打得開~~~:60:
神圖再現 !!!!!!!!!!

十卜人體"沙鮮咪"
滴滴仔 發表於 7-10-2013 03:51 PM

神圖~~~~您講萬代X兄呀~~~:(   

麻油等緊您呀~~~~{:1_214:}
thanks for ur report and pic:71:
thanks for ur report and pic
tenjow 發表於 7-10-2013 09:36 PM

Thank you for reading my post, brother Tenjow :64:
見過實物, 隻色真係唔錯... :36:

不過我無愛 {:1_201:}
正呀敗兄又出正post, 仲要係櫻大戰..........超懷念~{:1_221:}
見過實物, 隻色真係唔錯...

不過我無愛
riisdi 發表於 7-10-2013 10:04 PM

呢隻~~~~真係要有愛先會入~~~:55: 如果多個人仔可能吸引力大DD~~~:49:
正呀敗兄又出正post, 仲要係櫻大戰..........超懷念~
ray文 發表於 8-10-2013 10:48 AM

謝雷文兄支持~~~~{:1_208:} 櫻大戰應該冇乜機會係次世代機再出~~~:56:
謝雷文兄支持~~~~ 櫻大戰應該冇乜機會係次世代機再出~~~
黑色三連敗 發表於 9-10-2013 10:20 PM

相信微乎其微喇...............:79: