Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 新手半夜試拍1/4 BATMAN (2013年最後一隻Figure...)

多謝支持!!係矮少少... 不過唔緊要啦~
最緊要自己開心!!
其實EB BATMAN 個咀型我覺得係最神似...
可惜個個彈個BODY 唔得, 無入手...
回復 13# kimlam
一年一隻,頂得住既!{:2_295:}
回復 14# chungyuihing
係,而家HOT記基本上等一年已經係常識吧{:2_325:}
回復 17# EDMONDLUN
1/6 都擺到爆櫃... 莫講1/4....:60:
回復 18# EDMONDLUN
黎緊果D 已經唔只係一年, 係年半!!
直頭係訓練你耐性!!
回復 19# kimlam
滿左就再造新櫃,不停重複{:2_319:}
回復 20# kimlam
係,新果D要年半{:2_327:}
玩左HOT記之後,我耐性都好左{:2_293:}
師兄,個櫃擺得好靚,支持!:71:
回復 23# mcdonaldsmark

個櫃係為左架1989 Batmobile 而造...
搞到個廳立即細左... 諗返都有D Crazy...
師兄,工作辛苦返到屋企,見到個櫃,咩野到唔記得!係一個好好的減壓方法{:1_208:}
回復  EDMONDLUN
1/6 都擺到爆櫃... 莫講1/4....
kimlam 發表於 5-10-2013 03:26 PM

正櫃!!!!好整齊!!!!
影的好正呀{:1_221:}

新手 ?:Q

你呃人  ~~~~~~{:1_214:}
回復 27# E神
無呃人∼
第一次用黑布set 棚學影相喳……
希望下次影靚D:57:
影多D啦,唔好晒左隻咁靚嘅蝙蝠俠!!!!:71:
回復 26# hmsam76
盡量唔想擺得太迫!
不過出年一派ROBOCOP, MAN OF STEEL 同 IRON MAN 3 就唔同講法了……{:1_206:}