Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: bigtomm

[其他] 讀完侯活的訪問

回復 15# mushroom

真係為港爭光!!
Metal Gear Solid 4 雷電 {:1_208:}
回復  mushroom

嘩HT大到連Marvel都敢吋, 吋佢地見錢開眼... 因住Marvel唔比你玩呀
chankb 發表於 4-10-2013 04:13 PM

佢串到咁, 即係佢唔會驚.
玩具人:請問你所說的怪現象是指?
Howard Chan:就是市面上充斥了這些公司所推出的作品或是展示品的製作水 ...
tlkuma 發表於 4-10-2013 03:37 PM

希望個怪現象淨係個個都學HT收訂,唔好學HT遲遲唔出貨啦﹗
Btw,睇HT訪問次次都冇驚喜,呢次算問得有意思,可以睇下Howard有幾嚚,
上次睇嗰篇訪問淨係識問咩咩幾時出,Howard淨係答適當時候就會出,
成篇訪問睇完等於冇睇。
上樑不正下樑歪 , 佢 D sales 完全繼成左佢老闆果種 嚚張
回復  mushroom

真係為港爭光!!
chankb 發表於 4-10-2013 09:25 PM

都係好事。

而且到依家價錢仍合理。
本公司取得了非常多的電影版權,不過除了Iron Man系列外,其他的銷量應該只是一般,所以其他幾時出同出唔出還未知。其實生產玩具,你可以有自己的創作方向,但很明這只是賺錢的運作模式,公司甚至官圖與大貨相差麼遠的商品也做出來。就這樣跟隨著Iron Man的影子,不停地出Iron Man⋯Iron Man,這個部分是沒法避免的,但這真的不是一個好的、健康的市場狀況,簡單來說這是一個市場上的怪現象。這個我真的感到很抱歉。
雷電必入!{:1_214:}最好出solid snake old snake liquid snake big boss早期版及年老版,雷電仲有戰損手臂:$