Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Called_Wind

[玩具報告] NECA Pacific Rim 8吋 Jaeger Striker Eureka 有進步但可以更好

咁化學? 好驚喎。。。
Called_Wind 發表於 30-9-2013 01:01 PM

佢個joint係一個O型( 好似寶路薄荷糖咁), 玩兩下就斷開變了2個"C"字. 之後用銅枝加AA膠整返實佢.
佢個joint係一個O型( 好似寶路薄荷糖咁), 玩兩下就斷開變了2個"C"字. 之後用銅枝加AA膠整返實佢.
jeffloh 發表於 30-9-2013 01:13 PM

O型......師兄係指正前方望埋去股關節圓型既部份嗎? GIPSY既股關節都係一樣吧? 但不是軟膠造的嗎??
O型......師兄係指正前方望埋去股關節圓型既部份嗎? GIPSY既股關節都係一樣吧? 但不是軟膠造的嗎??
Called_Wind 發表於 30-9-2013 01:40 PM

我無gipsy所以唔知gipsy係點呀. 我斷o左個位係"law友"同腳之間果2個joint, 玩的時候其實都覺左腳有d鬆, 點知郁多幾下就.....我估係組裝唔好所以出問題啦. 不過好在都易fix
我無gipsy所以唔知gipsy係點呀. 我斷o左個位係"law友"同腳之間果2個joint, 玩的時候其實都覺左腳有d鬆, ...
jeffloh 發表於 30-9-2013 01:52 PM

等我返去都睇睇先~~~
回復 3# ChrisLamXYZ

我都入左, 未得閒影~~~~ {:1_223:}