Toysdaily 玩具日報

查看: 2755|回復: 12

[詢問] 大家覺得Hottoys既Scar Predator定City Hunter正D?

如題,City hunter有斷手,又有氧氣mask,配件都算齊,缺點係碌扁炮..

Scar乜都ok,但硬係數冇乜新意..

ching們可以比下意見我應該入邊 隻好呀?Thanks!
scar, 唔使諗, 科技感最強, 不過我覺得avp2如果出就會最正~~~~~~~~~
scar, 唔使諗, 科技感最強, 不過我覺得avp2如果出就會最正~~~~~~~~~
denniskwong 發表於 27-9-2013 04:26 PM

wolf唔係出左啦咩?
2隻之中,我like scar多d
套全身甲係形d
P2仲有 頭髮短, 個咀唔ARM, 頭同身的色唔夾.  除非你想做場景, 否則唔會用斷手.
兩隻我都有, 雖則我對AVP系列有偏愛, 但論手工, 同準確度, 就不會揀CITY HUNTER.
兩隻款唔同, 件又唔同, 我就入齊.
你應該統計邊隻銷多D.
雖則我兩款都收但如果淨揀收一個來講,比較接近電影造型scar好過p2 hunter咁,論面相,上色scar較為正!:71:
咁睇個樣係SCAR正D 0既,但係我最鍾意都係長老

期待中
Scar, predator中我最喜歡的一隻。尤其是盔甲造型及在電影中比較有性格。
wolf唔係出左啦咩?
wolf_predator 發表於 27-9-2013 05:32 PM

我指如果比較2.0版~
如果avp2出2.0就正~
Hottoy City Hunter唔係得個孟波咸濕頭?有斷手咩???
Scar成隻做功比一家比hurter 好。

我投scar一票