Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[玩具報告] 魂shop 限定 Extreme Gundam Option Set

可能再出魂限之中既魂限..............
馬仔 發表於 28-9-2013 12:15 AM

如果出BOSS機4形態,真係同佢地過{:1_202:}
如果出BOSS機4形態,真係同佢地過
kevin629 發表於 28-9-2013 12:18 AM

同EXIA R2一樣,出魂限補裝包!:p不過佢依家都醒咗,令願出多一套屈你硬食多隻!:DD
同EXIA R2一樣,出魂限補裝包!不過佢依家都醒咗,令願出多一套屈你硬食多隻!
mana1985 發表於 28-9-2013 12:26 AM

魂限就一定,不過4隻BOSS太大,補裝包就冇可能,因為依隻Extreme Gundam  未必變到中間部份
魂限就一定,不過4隻BOSS太大,補裝包就冇可能,因為依隻Extreme Gundam  未必變到中間部份
kevin629 發表於 28-9-2013 12:32 AM

我講補充包只係補你話射擊型態果兩碌巨炮啫,如果出BOSS形態差唔多已經係MA咁款,都係等PS3隻EXVSFB玩算!:DD
我無玩PS3,不過之前都貼過相,其中有隻好似人馬,又有一隻強化裝甲都好型。

uote]如果出BOSS機4形態,真係同佢地過
kevin629 發表於 28-9-2013 12:18 AM [/quote]
我無玩PS3,不過之前都貼過相,其中有隻好似人馬,又有一隻強化裝甲都好型。

uote]如果出BOSS機4形 ...
馬仔 發表於 28-9-2013 08:45 AM

應該你講既係紅色劍裝
想問你知唔知國寶電話
今早已回你,Sorry!沒有。

應該你講既係紅色劍裝
想問你知唔知國寶電話
kevin629 發表於 28-9-2013 08:52 AM

uote]如果出BOSS機4形 ...
馬仔 發表於 28-9-2013 08:45 AM

http://www.youtube.com/watch?v=BD5_qnJMZL8

3:30開始
ching 你隻野條腰好似咁有力GA..我上左對翼後..條腰係咁向後..好煩..

我個隻都係咁,可能影個時有用stand。

ching 你隻野條腰好似咁有力GA..我上左對翼後..條腰係咁向後..好煩..
martinyeah 發表於 28-9-2013 01:33 PM
頭像被屏蔽
可能再出魂限之中既魂限..............
馬仔 發表於 28-9-2013 12:15 AM

The one u said is Extreme Gundam, not Extreme Gundam Leo. :)  Anyway, I think Bandai will issue it as just change the color. :shy:
條腰中間有粒螺絲,你可以上實少少佢,佢就唔會向後拋。