Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 已收到孤主電話今天4時後可以取神聖衣星矢了

今日現X點又一間(新)鋪賣1)*) 日版,
中間分界老闆說完價錢就話仲有得升,心諗笑左,你自己間鋪標價就係咁升:72:
成個場8XX都係試水溫,不過唔怪得佢,依排開鋪開得咁密,食水唔深D都搵唔番皮費,
不過幾間鋪都搵MOTHER,老婆,親戚睇鋪,又慳番唔少人工:(
頭像被屏蔽
佢這個價都賣了幾天了, 現在行貨普遍 7魚幾 - 8魚, 等佢慢慢釣魚吧
mythsgod 發表於 1-10-2013 10:53 PM

唔怪得放咁多個網:45:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
都係果句,覺得改色冇誠意的大可skip,我都最憎oce系列,不過我比面10週年牌扁,所以入左,奉勸一句,始終"他媽是"出品,出完一水隨時冇,想入就入啦,如果好似再販獅子咁又上火箭,追都無謂
不過死人笨大,更改小小色,都大受歡迎,好似上年的雙子卡隆,到下個月的會場獅子座,所以今次的星矢神聖衣系列,可能死人笨大想炒起他們,可能各位想再等下一水平貨要再等等,能力可以的話,現在買啦
改色冇咩意義~~~~~~~~~~~我反而想正常色跌價, 入反隻正常玩~
由得佢標, 佢鐘意標千二都得, 留番佢自己玩囉!!{:1_206:}

今日現X點又一間(新)鋪賣1)*) 日版,
中間分界老闆說完價錢就話仲有得升,心諗笑左,你自己間鋪標價就係咁升: ...
kevin629 發表於 1-10-2013 10:35 PM
不過死人笨大,更改小小色,都大受歡迎,好似上年的雙子卡隆,到下個月的會場獅子座,所以今次的星矢神聖衣系列, ...
藤原忍 發表於 2-10-2013 11:39 PM

卡隆又唔算係改色...
話晒都係一個角色黎...
我覺得隻OCE獅子真係唔多人會入...
儲12宮已經辛苦,仲要儲埋OCE...
相信只有死士先會買...

P.S. 同埋OCE出唔出得晒12宮都成問題,真係出到何年何月...
卡隆又唔算係改色...
話晒都係一個角色黎...
我覺得隻OCE獅子真係唔多人會入...
儲12宮已經辛苦,仲 ...
小堅 發表於 4-10-2013 07:10 PM

Oce胸像都斷link,不過ex普通都出齊,oce版應該都會齊,不過價錢貴咁多仲值唔值,仲有冇人會落坑
Oce胸像都斷link,不過ex普通都出齊,oce版應該都會齊,不過價錢貴咁多仲值唔值,仲有冇人會落坑
kevin629 發表於 4-10-2013 07:21 PM

出齊普通又都機會唔出齊OCE...
畀佢出晒都要幾年先出得晒...
仲要中途唔好斷LINK...
或者是但一隻訂唔到或者買唔到...
咁就真係有財力既死士先入得晒...
大家都跌眼鏡喇,呢隻改色野居然真係炒得起!

回復 104# AK30

大圍點睇呢隻改色唔緊要,因為唔係OCE頭,而且我幾鍾意個新頭,加上公佈時已覺合意,已經一定會入一SET,唔愛唔訂,有愛必訂,而家炒價肯食的已經後知後覺:(
O.T.雖然個人極討厭五子OCE(黑白漫畫original color,有種出黑白配色丫笨...),不過今次隻OCE獅子都中中地:D,好矛盾:no:如果港魂有一定入:shiny: