Toysdaily 玩具日報

[新品消息] 已收到孤主電話今天4時後可以取神聖衣星矢了

平就入, 貴就算了, 反正呢隻唔係心水
至幣今次cut到飛起,邊個仲話多貨?bandai真係估你唔到!
AK30 發表於 27-9-2013 04:06 PM

呢隻行貨真的勁多, 大戶先有可能畀足, 細鋪真的唔駛諗, 分到一隻都要多謝行街大佬恩賜.
剛剛去睇樓上約十盒,樓下又係無放出來
我就6魚半入左行,唔知後市D日版如何,祝各位好運:71:
乜依架行貨都玩4點呀
我就搵左位網友落口頭order,佢早幾鐘通知我到貨,不過佢就話代理加價,要收$59x:44:想問紅魚兄,如果佢收我$55x係咪會倒蝕?:67:
頭像被屏蔽
拎左。。。不過今次qc超唔掂。。d藍色一撻撻
我就搵左位網友落口頭order,佢早幾鐘通知我到貨,不過佢就話代理加價,要收$59x想問紅魚兄,想問紅魚兄,如果佢收我$55x係咪會倒蝕
花少爺 發表於 27-9-2013 09:20 PM

敢問7500日圓的75算是多少呢? 口頭ORDER, 又冇訂金, CUT得咁勁, 仲肯畀你, 而且唔過6魚, 已經算好人.

相信你咁問, 都係覺得佢搵你笨, 既然有懷疑, 都係唔好同佢買, 你位網友應該會多謝你
頭像被屏蔽
現X點 尋仇堡 十分狼死, 賣 9魚幾
mythsgod 發表於 27-9-2013 11:05 PM

7500日圓的75算是瑞記畀細鋪的批價, 不過建議價只是8魚6多d, 9魚幾真的幾貴
7500日圓的75算是瑞記畀細鋪的批價, 不過建議價只是8魚6多d, 9魚幾真的幾貴
redfish 發表於 27-9-2013 11:24 PM

日版會否平D
日版會否平D
kevin629 發表於 27-9-2013 11:33 PM

咁就唔知了, 要睇下頑x國寶有否平日版賣
咁就唔知了, 要睇下頑x國寶有否平日版賣
redfish 發表於 27-9-2013 11:39 PM

請問知唔知國寶電話??問其他野
頭像被屏蔽