Toysdaily 玩具日報

查看: 14339|回復: 31

[個人收藏] hot toys iron man mark 4 black x gold

半年前改造左隻MK4, 估唔到會勁似 魂 會場 限定 SHF S.H.FIGUARTS IRONMAN IRON MAN MARK 6 黑金版:35:

黑金色又真係幾型~~~
小弟太愛iron man , 中毒太深,好想同愛好者分享
黑金mk4,I LIKE IT!!!!!!!!{:1_227:}
Ching 隻m 4 配色好正~
型到哭,ching 是自改還是比師傅改的?
邊有可能自已改丫,都係比錢人做,話時話我都比左唔小錢玩改色{:1_198:}
有時間postp比大家分享,但好多相唔知塞左起邊
{:1_203:} 笨大抄你既作品 , 快d告佢 !
好正!! CHING!!!
Ching隻Mark 4型好多,光面黑加金色,幫你油個師傅好勁wo~

二來Ching影相又好,羨慕死我~
Ching隻Mark 4型好多,光面黑加金色,幫你油個師傅好勁wo~

二來Ching影相又好,羨慕死我~
philip97 發表於 25-9-2013 04:52 PM

圖片是師父油完影相比返我
邊有可能自已改丫,都係比錢人做,話時話我都比左唔小錢玩改色
有時間postp比大家分享,但好多相 ...
wai1108 發表於 25-9-2013 04:19 PM

師兄其實你如果俾左好多錢點解唔一早自己學?如果淨改色其實好容易,去上一兩堂噴油班你就可以慳好多
講就易, 學就難..............
講就易, 學就難..............
wai1108 發表於 25-9-2013 05:41 PM

唔同意!係有心學同冇心學既問題,我都係自學的,除左油頭雕真係攪唔惦外,噴色改色真的不難,如果真係有passion真係要自己攪先有嗰份滿足感!
勁靚呀!師兄!估唔到效果禁正!:$