Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 九龍宋公明

[新品消息] 比「孤仔」點左出去拎獅人鳳,去到佢話冇貨!!

後生仔係咁......真係要包容下, 冷靜尐, 和諧尐啦, 唔好乜都投訴一餐
大和基拉 發表於 21-9-2013 11:27 PM

依樣都唔應該投訴???
模型都訂?x2
d-style新出點會無貨,又唔係限定..
個人感覺,孤仔188四眼店員幾可靠,之前中sad好幫手,其他孤仔未試過有不愉快事件
同場米青口口口普通,生 ...
放學ICU 發表於 22-9-2013 05:52 AM

試過本來想在(生人種)訂pop鷹眼,佢貼哂紙訂六唔發,點知我想訂時,,,

條長毛即刻話,而家訂要七一發!臨時加價!

所以我話過唔會再幫襯呢間野 {:1_204:}
試過本來想在(生人種)訂pop鷹眼,佢貼哂紙訂六唔發,點知我想訂時,,,

條長毛即刻話,而家訂要七一發! ...
kimcity 發表於 25-9-2013 12:59 AM

長毛聽朋友講過pk,另一個老闆無乜野
一發發我現時主力幫襯孤仔四眼店員,之前分別係精粉同孤仔買野中sad
精粉條四眼pk一句得埋黎話"呢個係我地公司標準唔算有問題",之後我去信鵝精粉肯換比我囉
孤仔四眼仔係即刻換比我,自此一發發我就只幫襯孤仔四眼職員,起碼似番個人