Toysdaily 玩具日報

查看: 5660|回復: 18

[新品消息] 比「孤仔」點左出去拎獅人鳳,去到佢話冇貨!!

唔好意思,冇貨 by「孤注一扭」

食飯時間「孤仔」打黎叫我出信和攞貨!!
出到去竟然話派晒唔好意思... 有冇九兩菜!! (>_<)!!

叫我黎又唔留貨,真係好火 >_<!!
我諗緊自己係咪有咩可以再做好d

明明收到電話我話e家出黎拎
去到佢話派晒

咁你唔夠貨就單聲
我咪等你有貨再出黎拎law

黎到你又唔好意思有盛
咁樣做生意
我時間車錢都蝕埋

唔訂又隨時無得玩
玩玩具重大壓力過返工
唔知玩唔玩好...唉
師兄!我都試過呢個情況:unhappy:。。
真係覺得自己為左玩件玩具有時連尊嚴都好似掉底左甘:49:
回復 2# 次男

最火係我響電話講左我「現在出黎拎」
唔明佢點做生意

姐係佢其實手上得20盒貨
但係就打比40個訂左貨既人
先到先得
其他重出緊黎既真係唔好意思
係咪咁樣呢?

講真弧仔d野都唔係特別平
我訂係因為唔想煩
費事一貨到就四圍撲搵玩具

現在訂左除左隨時買貴
最慘係好似哩次咁
仆出去拎佢話派晒

咁下次收到call我出唔出黎好
除左唔好意思
佢冇講點解會會發生咁玩客既事
亦冇講「係我地攪錯」、「下次唔會」等既補鑊說話

我企響度問咁點
佢話你聽日再黎睇下啦

竟然唔係佢firm左再打比我
而係要我聽日再自己碰運氣

唉...聽日先算...唔好打住風出去又話攪錯左...
依家訂野撲得仲金過買現貨。比訂去一次拎貨又要去一次。
好似今日你甘。。一句搞錯你又去多次。。車錢事少
浪費時間事大。。。
唉!最衰既係你出到去拎唔到。。但旁邊鋪頭賣緊現貨仲嬲!
後生仔係咁......真係要包容下, 冷靜尐, 和諧尐啦, 唔好乜都投訴一餐:^
頭像被屏蔽
佢地一路派俾訂一路賣, 好自然賣哂由得你.
頭像被屏蔽
模型都訂@@......................
Sonic817 發表於 22-9-2013 12:05 AM

壽屋模型不像B記模型海量生產!
個人感覺,孤仔188四眼店員幾可靠,之前中sad好幫手,其他孤仔未試過有不愉快事件
同場米青口口口普通,生人種老闆都幾好(唔係長毛),主動解答問題
雖然今次事件係有點不快
不過我慣左咩都響孤仔訂
會繼續幫襯既:67:

希望各位同好唔好有我同樣既遭遇
順順利利取得心頭好啦

thx大家既reply:78:
利申, 有幫襯開孤仔, 佢個瘦瘦眼鏡男好nice, 有禮貌

剛剛打左電話去
firm左有貨就夾好半小時後出去拎貨:^
獅人鳳終於到手~:73:

希望以後打左電話叫人拎就要留貨比人
撲到出去先無貨係好慘
問題改善返就ok:78:
也苦拍賣, 自己/人地遲到(二十分鐘以上) 都試過
自己賣既會平俾人, 同時都有&#21874;賣家會平俾我......
但舖點左你出去之後........就得句唔好意思......都幾灰.........
住附近都算, 黎手住新界西/新界北去旺角, 真係來回時間兩個鐘, 另加廿幾元車錢......
真係喊都無謂.........
我估樓主一定係淘大個間訂...