Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[分享討論] Bandai 發表 Best of My MG 頭十位最終結果

渣古梗係唔入十大啦,有咁多型號,出左咁多隻,分薄晒d票
其他我唔知, 但係Turn A居然入到第三, 明顯係比面大河原邦男, 呢個排名榜真係得啖笑..
我又覺得TURN A排第三都唔係冇可能喎,雖則外形我相信真係好多人都唔 LIKE, 但 MG 嘅設計佢真係做得好喎,始終而家係講緊 best of MG......
其他我唔知, 但係Turn A居然入到第三, 明顯係比面大河原邦男, 呢個排名榜真係得啖笑..
skyhawk 發表於 19-9-2013 02:33 PM

Turn A 唔係大河源邦男畫嫁... :67:
其實而家唔係講緊機體設計好唔好,而係件MG既設計好唔好,可唔可以唔好out focus,turn A第三有咩咁出奇,你砌過佢雙腳嘅散熱片就知佢係好野
skyhawk 發表於 19-9-2013 02:33 PM

Turn A 唔係大河源邦男畫嫁... x2
有傳當年因為想突破,所以Turn A 搵外國設計師設計的,但失敗了唔啱亞洲人口味。
回復 32# skyhawk

Turn A 唔係大河源邦男畫嫁... x3
回復 32# skyhawk

係syd mead囉唔該
MG turn A 絕對好野來,like吾like turn A 本身design係另一回事...
MG條腿ge線條...超靚!
好詫異無強人? 把劍發光架{:2_304:}
EX-S///

希望出Ver2 或者RG!!
Turn A 是200號紀念作, 工作人員花了很多心力炮製, 佳作~
可惜非我杯茶.{:2_329:}
turna此作內外都有鬼參與. 你唔覺公仔好鬼咩?
我同學勁like個故仔.