Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: humanspider

[分享討論] 不如傾下邊間玩具店既display最正啦

頭像被屏蔽
去玩具店睇玩具,我覺得玩具拆盒擺出來越多越吸引。
現在我覺得擺得最好是超人,因為多和新,其次有好幾間都是在現時點賣二手玩具店,它們反而把很多舊機械人玩具展示出來,當中包括有超合金玩具。
其實我見到荃灣綠楊對面個商場地庫(死火,又唔記得叫咩名,好多電腦野同GAME賣的…荃豐嗎?)
唯一一間玩具店其實都好俾心機DISPLAY的,雖然佢唔多位,係逼,不過你會睇到佢逼得黎隻隻都有姿勢有實際,重會同其他傢具DISPLAY BROSSOVER的﹗
如果住附近既,順路咪睇睇囉~
以前就好鐘意上二樓船睇display, 第一個櫃一定放新野, 好多時都係睇佢決定買唔買
頭像被屏蔽
其實我見到荃灣綠楊對面個商場地庫(死火,又唔記得叫咩名,好多電腦野同GAME賣的…荃豐嗎?)
唯一一間玩具 ...
多其 發表於 25-9-2013 09:42 AM

荃豐地下,(前)漫畫店隔離,荃灣區3間玩具鋪之一 (路德圍�熊貓地庫/ o吾計吉吉島個D)