Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: lap666

[詢問] 貓女面具唔對稱?

請問點修正呢?
lap666 發表於 14-9-2013 04:21 PM

揸住一邊支架細細力反番塊鏡去到90度令兩邊平行就得,如果兩邊都向上反至180度就即係大家平時見開露眼罩的貓耳做型
開頭職員就咁拿上手話唔覺有問題,我話要帶上頭雕就會見到,佢叫我帶埋隻貓女去俾佢睇,我心諗你冇野呀,咪 ...
uno12121 發表於 14-9-2013 10:41 AM

可惜佢又冇講錯, 件野又真係冇爛, 只係一邊眼鏡臂長啲同短啲, 佢係個櫃拎咗另一個眼罩俾我睇, 一樣咁差架, 佢話呢啲唔係爛, 件件都有啲, 我又唔想同佢吵, 咁咪唯有接受.
可惜佢又冇講錯, 件野又真係冇爛, 只係一邊眼鏡臂長啲同短啲, 佢係個櫃拎咗另 ...
achtang 發表於 15-9-2013 12:56 AM
呢個眼罩問題的確有少少灰色地帶,係冇穿冇爛但好影響外觀,冇理由硬食,去HT換野好講經驗同口才,唔好俾佢拋兩野你就縮.師兄去多轉LA~
呢個眼罩問題的確有少少灰色地帶,係冇穿冇爛但好影響外觀,冇理由硬食,去HT換野好講經驗同口才,唔好俾佢拋兩 ...
uno12121 發表於 15-9-2013 02:04 AM

我都係咁話...雖然都知好多人換野~會令到ht d人好忙..但如果你話係做得唔似樣..咁無得換就話~~同埋玩得1/6都係覺得逼真先買~如果眼鏡都唔對稱...真係難d接受...
呢個眼罩問題的確有少少灰色地帶,係冇穿冇爛但好影響外觀,冇理由硬食,去HT換野好講經驗同口才,唔好俾佢拋兩 ...
uno12121 發表於 15-9-2013 02:04 AM

多謝師兄先, 但已經過咗14天保養期啦.
我都係咁話...雖然都知好多人換野~會令到ht d人好忙..但如果你話係做得唔似樣..咁無得換就話~~同埋玩 ...
lap666 發表於 15-9-2013 02:08 AM

如果佢堅持用冇爛為理由唔肯換, 又有乜野辦法?