Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Metal Build Exia Repair見街價

頭像被屏蔽
咁跌法可能隨時低過8魚:die:睇黎想訂destiny既師兄都可以忍住手先等現貨
!

早買早享受......
mythsgod 發表於 17-9-2013 10:52 AM

但遲買平一舊...............:sad:
咁跌法可能隨時低過8魚睇黎想訂destiny既師兄都可以忍住手先等現貨
lpoks12 發表於 17-9-2013 02:00 PM

但呢兩隻又不同性質呢.............:(
我想問下隻普通EXIA而家幾錢到
這隻貴到塗裝上去了......而且這隻跟EXIA&R3一樣,可以把手腳零件拆光 露出整個外露的骨架
合金成份很多,感覺這個價格如果沒有掉價也是可以接受的了

平常的BANDAI早就把這隻放魂商店去了,哪裡會是一般販售?
名氣唔夠,插都唔想入,希望大家入到好價。
星期日有fd入手9魚以下了............
ray文 發表於 17-9-2013 10:42 AM

請問邊度可以9魚以下入手,可以pm我嗎?
Thx!
我想問下隻普通EXIA而家幾錢到
sohingyan 發表於 17-9-2013 05:41 PM

宜家好似都要12,3魚以上呢............:78:
這隻貴到塗裝上去了......而且這隻跟EXIA&R3一樣,可以把手腳零件拆光 露出整個外露的骨架
合金成份很多, ...
til520102 發表於 17-9-2013 05:48 PM

所以MB真的十分正.............:71:
請問邊度可以9魚以下入手,可以pm我嗎?
Thx!
chansp 發表於 21-9-2013 07:13 AM

宜家應該冇喇, 就係爆X之嘛...........只做了一日九魚以下~:(
頭像被屏蔽
新手想買來玩下

想問邊區多鋪頭睇下格下價?想買隻MB EXIA同R1玩下
頭像被屏蔽
唔怪得熟鋪話之前日日問EXIA出左未的客一個都冇出現, 原來街價已跌至瑞記批價, 真的好現實.
一早話左佢入貨就唔好預呢班GOOD客.