Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Metal Build Exia Repair見街價

好多時是旺角店同188店先有得減,其餘分店未必有得減
因要和其餘店差不多價
你定$12XX減$100, 定$11XX減$100, 定$10XX減$100????
馬仔 發表於 13-9-2013 11:47 AM

10xx  - 100
有單有真相,影張單睇下先啦
如果係真咁其他鋪會唔會跟?
mudwk 發表於 13-9-2013 12:05 PM

Sorry i dont know how to upload pic here. Let me try later. But this is not the 1st time they deduct the pre-ordered price to me
有圖有真相~
kenjifok 發表於 13-9-2013 04:13 PM

Very good evidence!
我買左咁多次孤仔, 重來未試過減過價, 所以我有D懷疑, 不過你話有, 我就信..........:64:

Sorry i dont know how to upload pic here. Let me try later. But this is not the 1st time they de ...
felixchi 發表於 13-9-2013 04:43 PM
有圖有真相~
kenjifok 發表於 13-9-2013 16:13

如果孤仔訂金喺兩魚,呢張圖只喺證實咗佢自動波減咗 36,邊得嚟減 100??
如果孤仔訂金喺兩魚,呢張圖只喺證實咗佢自動波減咗 36,邊得嚟減 10 ...
Godzima 發表於 13-9-2013 04:57 PM

唔通100蚊訂?:58:
請問....歪腰有修正嗎?
如果孤仔訂金喺兩魚,呢張圖只喺證實咗佢自動波減咗 36,邊得嚟減 10 ...
Godzima 發表於 13-9-2013 04:57 PM

我係減30 only, 減100個d唔清楚, 拍謝~  

ps.有得減好過無
即係孤仔收訂$200, 尾數79x, 加埋即係 $99x 取貨
減幾十好正常,減一舊好低可信性,唔通話自己開訂食水深咩,減幾十d客已經當佢神咁拜,以後碼住班客
我有喺孤仔訂,訂金係二百既。
咁又何來*(*之說呢。
不過對我嚟講,呢隻係必買既,邊個價係岩都無所謂
孤仔一向快䦕訂,之後好快隔離減價,佢多數跟返減但訂左ge就吾駛改單
甘張單就由叉二變依架收9xx,何來減⋯
淘大已取, 好彩都有得減, 尾數 &(*
當日訂完, 精粉開訂, 信孤就跟住減, 但淘大張訂貨紙一路都無改,
如果真係不同鋪不同訂價, 條氣真係有d唔順
戰損都型過人 {:1_197:}
我初初無留意以為呢部可以砌返R2,點知原來要買上次盒R3而用呢盒既parts黎砌返R2
有無Ching知邊度有R3抵買?

P.S.我都係見三位數即入~~ hoho
睇黎要入埋00R先得安心...太正喇~{:1_214:}