Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 是但影~~~CODE GEASS 亡國的阿基德 亞歷山大

重用“是但影”呢三個字。。。。
滴滴仔 發表於 9-9-2013 10:00 AM

咁都仲好"是但"~~~如果好似您影個D就唔"是但"~~~{:1_214:} 幾時教我KEY相~~~:D
Welldone pal and good report!
Douglas.M.Saint 發表於 9-9-2013 12:40 PM

THX~~~德哥~~~:love:
的確是一部很勁的機體, 從主角的軍服, 可推斷他們是德軍, 再看機體頭上的「十字」設計, 可肯定是德軍。   在 ...
大姐姐 發表於 9-9-2013 07:44 PM

大姐姐~~~睇電視好似係歐洲部隊~~~其實之前動畫都唔差~~~劇場版戰鬥更快~~~當初睇都覺D雜魚好似裝甲狗狗~~~~:D

我見敵將D機体比動畫版更型~~~{:1_221:}
回復  大姐姐

是E.U., 可視為當今歐盟, 不一定是德國
roger528 發表於 9-9-2013 09:01 PM

THX~~~解釋~~~:shy:
我睇完第一集就中左毒

果塊爛面係幾時出架?
mudwk 發表於 9-9-2013 10:43 PM

毛記將佢CUT開幾集~~~都幾冇癮~~~14號日本上第2集~~~{:1_237:}
是旦影都o廿靚@口@......
毒到~好想買影棚> <
放張支持下先^ ^
gravegrave 發表於 10-9-2013 12:45 AM

C兄您呢張相完全忠實呈現動畫機体奔跑殺敵~~~我要俾個LIKE~~~:71:
遲下又專用機 {:1_197:}
Pure Good photos! Support, Ching!:71:
Good photo! Support, Ching!:71:
如果上星期錯過了上半集, 可到無記的tvb.com觀賞,  先按左上角MyTV-->節目--->動畫  (播放時間剩餘7天, 要看就快手)

今晚J2,會播下半集, 敬請留意。
I'm the first one open box, but no time sanp it. ha ha

Thx brother Taken ~~~  Did you bought this?
黑色三連敗 發表於 10-9-2013 08:57 PM
I'm the first one open box, but no time sanp it. ha ha
taken 發表於 11-9-2013 06:23 PM

Good!!! :71: Hope that you can have time to play it again ~~~ but I'm not going to buy the limited version. :(
遲下又專用機
ec8759 發表於 10-9-2013 09:49 PM

限定版就興趣不大~~~~:(
Good photo! Support, Ching!
chanego 發表於 10-9-2013 11:00 PM

多謝C兄俾面觀賞~~~:shy:
如果上星期錯過了上半集, 可到無記的tvb.com觀賞,  先按左上角MyTV-->節目--->動畫  (播放時間剩餘7天, 要看 ...
大姐姐 發表於 11-9-2013 03:31 PM

今晚太夜~~~我明早睇重播~~~~:34: