Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: frankieccc

[分享討論] 有無ching係菇仔訂左figma三笠

間間鋪都嗌cut單, 但佢又照收柯打...堅唔堅?
結果喺%月訂咗2隻Figma 三笠....會唔會踩屎??
到 ...
jamcat 發表於 15-9-2013 11:30

good luck :45:
其實個個角色唔同比例。
百龍天舞 發表於 15-9-2013 10:03 PM

我又唔信佢差少少高度都同你開多套模~~ 不過佢都應該唔會出晒所有角色~ 都係出出下就難尾~
回復 38# 百龍天舞

雖則個個角色都唔同,但照圖睇10個角色有4-5個一樣高,都賺左
回復  百龍天舞

雖則個個角色都唔同,但照圖睇10個角色有4-5個一樣高,都賺左
ctcctf 發表於 16-9-2013 11:09 AM

就算真係好鍾意套動畫 / 漫畫...
上面個10個裡面...
有幾多個師兄會入晒...
同埋figma唔似笨大咁...
佢好多款永遠都出唔齊...
死出爛出輪為死貨呢D野佢唔做...
月份係咪即係煙屎 一樓定二樓話有奸笑PARNER果間?
回復 42# 小堅

認同,好似我咁多隻都只會買三笠,其他全部冇愛。
回復 43# 呀渡

月份係信和2f
依家生意重好到係1f 開左間分店
係佢到訂野,
應該有貨比, 只係唔知幾時:45:
可能一出就有, 炒唔起果d一定有的
炒得起果d, 又有可能1,2個月先有
再唔係, 炒到周街斷貨,大不了退返訂比你
那麼大間店,唔會走你果幾十元的:he:
回復  呀渡

月份係信和2f
依家生意重好到係1f 開左間分店
係佢到訂野,
應該有貨比, 只係唔知幾時:45 ...
lhfsamuel 發表於 16-9-2013 05:55 PM

中左招先上黎開POST就無意義,中左咁多次{:1_203:}
喺月份訂,如果炒得起,三笠變左四笠都唔知有貨比師兄未!
咁煙屎點 奸笑PARNER果間野係點?.?.......見佢開4條魚...冇問有冇屋頂
回復 48# 呀渡

如果係in's 有個大玻璃櫃,display 左好多黏土果間
應該係叫 Emotions Toys
果間最初係皆旺地庫的
一下樓梯就見到果間
點就唔太清楚
未訂過
只知佢本身有facebook group