Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有無ching係菇仔訂左figma三笠

回復 10# shukei

今午上已見不到了{:1_229:}
係咪已截訂?今日間間都無張貼訂貨資料,反而ZX, alternative zero, ultraact zero都仲可以訂
大家放心, 昨日一鈕同蒸粉已爆訂截晒柯打...唔駛仆出去嘞!!!
(小弟結果灰住走....兩日就Cut; 到時又癲炒啦~)
屋頂呢家嘢自己整仲好~~~~~~~~:he:
大家放心, 昨日一鈕同蒸粉已爆訂截晒柯打...唔駛仆出去嘞!!!
(小弟結果灰住走....兩日就Cut; 到時又 ...
jamcat 發表於 10-9-2013 11:32 AM

信和仲有冇鋪有得訂(信得過既鋪)??
古仔剛今日通知1月份貨分得幾隻,要等第2批才有貨....!
FIGMA 今次賺到笑啦~ 咁多角式, 換頭就可以係咁出~ 都仲要賣咁貴~ 又仲要有咁多人訂~~~
古仔剛今日通知1月份貨分得幾隻,要等第2批才有貨....!
wakoo 發表於 10-9-2013 08:18 PM

{:1_200:}
得幾隻? 少得咁離譜?唉…等2月
唔通又要上網訂{:1_200:}
間間鋪都嗌cut單, 但佢又照收柯打...堅唔堅?
結果喺%月訂咗2隻Figma 三笠....會唔會踩屎??
到時如果真係出事嘅話, 根據[新修訂商品說明條例]開唔開到佢波???
到 ...
jamcat 發表於 15-9-2013 11:30 AM

唔止踩,直頭食埋:x
你同佢開波,可能搞得嚟三笠出ver2都未搞完,四月個名喺呢度咁響,仲同佢訂,真係比個like你,好多師兄,包括我,就出面截晒得佢有都唔好同佢訂,佢實在太多籍口唔比貨啲客了!
到 ...
jamcat 發表於 15-9-2013 11:30 AM

:Q 師兄可以準備等到5月份先有貨 .........
琴日見月份有得訂屋頂版$5XX
係咪咁有信心俾到貨客人?
FIGMA 今次賺到笑啦~ 咁多角式, 換頭就可以係咁出~ 都仲要賣咁貴~ 又仲要有咁多人訂~~~
guy_spider 發表於 12-9-2013 02:12 PM

其實個個角色唔同比例。